Menu Premium
Loading...

GK Journaal over Xbox/Nintendo deal & Uncharted Reboot

08/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het GK Journaal zit zoals altijd vol met hard en minder hard nieuws. Dit keer hebben we vier nieuwsfeiten voor je klaar staan. En ja, één daarvan betreft de soap rond de aankoop van Activison/Blizzard. Microsoft heeft namelijk opnieuw wat olie op het vuur gemieterd. Xbox sloot op woensdag een deal gesloten met Nintendo. Daarnaast hebben we het in deze editie over de mogelijke releasedatum van Diablo 4, een mogelijke reboot van de Uncharted serie en de games die we gaan zien tijdens The Game Awards van donderdag nacht. Ram snel op de Play knop en geniet van het GK Journaal van donderdag 8 december 2022.

Xbox en Nintendo sluiten tienjarige deal gesloten over Call of Duty

Het is officieel: Xbox en Nintendo hebben een tienjarige deal gesloten inzake de Call of Duty franchise. Dit betekent dat de komende tijd alle Call of Duty games ook op de Nintendo Switch verschijnen. Ook is er een tienjarige, identieke deal met Steam. Alleen PlayStation ligt nu dus nog dwars. Waarom doet Microsoft dit en welke gevolgen kan dit hebben voor de processen die momenteel lopen rond de aankoop van Activision/Blizzard? Het antwoord krijg je in deze video.

Mogelijke releasedatum van Diablo 4 gelekt

We hebben ook nieuws over de mogelijke releasedatum van Diablo 4. Die lijkt te zijn gelekt. En wel door de Microsoft Store. Zij onthulden per ongeluk dat de game in juni 2023 uitgebracht gaat worden. Dat is natuurlijk nog een eindje weg, maar toch leuk om te weten dat we slechts een half jaar jaar hoeven te wachten om met Diablo 4 te kunnen spelen. Tot slot lijkt het erop dat PlayStation denkt aan een reboot van de Uncharted serie. De originele developer Naughty Dog gaat hier helaas niet meer aan werken, maar ze geven wel advies. Een nieuwe developer zal dus aan de slag gaan met het maken van een reboot, als dat gebeurd.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch