Menu Premium
Loading...

‘GTA 6 speelt zich af in Vice City met dit keer vrouwelijke hoofdrol’

29/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volle bak nieuws in deze editie van het GK Journaal. En niet over de minste games en hardware. Zo heeft de bekende industrie-insider Tom Henderson in een video nieuwe geruchten de wereld in geholpen als het gaat om GTA 6. En ja, geruchten zijn er altijd, maar deze man heeft het vaak bij het rechte eind en hij meldt nu ook wel een aantal nieuwe dingen. Bijvoorbeeld waarom er een vrouwelijke hoofdrolspeler is en waarom de game pas in 2024 of 2025 wordt verwacht. daarnaast gonst het van de geruchten over het aanstaande PS5 State of Play event. Er is momenteel vrijwel geen insider meer die niet gelooft dat het een dezer dagen aan is voor PlayStation. En wij juichen dat alleen maar toe.

We moeten nog echt een flinke tijd wachten op GTA 6 Vice City

GTA 6 geruchten zijn er elke dag wel. Het is natuurlijk makkelijk scoren met dat nieuws. En veel geruchten kun je eigenlijk zelf wel raden. Het veilige werk, of werk wat voortborduurt omdat wat al een paar keer geroepen is. Vaak van no nobodies. Tom Henderson is echter geen nobody. De man heeft een uitgebreid en goed ingevoerd netwerk. En daar hoort hij blijkbaar wel eens iets van. Zelfs als het gaat om het het meest geheimzinnige bedrijf van de gamesindustrie gaat, Rockstar Games. In dit item vertellen we welke nieuwtjes er door hem bekend zijn gemaakt. En of het Grand Theft Auto Vice City gerucht enig hout snijdt.

PS5 State of Play gaat meer dan een uur duren

Dan PlayStation. Nu Xbox zo gescoord heeft met hun Showcase, is het logischerwijs tijd voor Sony om terug te slaan. Zij kunnen de battle alleen winnen op basis van content. En die pijler is altijd goed verzorgd geweest bij de Japanners. Hoogste tijd om dat dus ook te laten zien. Maar wanneer? En wordt dat alleen online, of gaan ze toch ook weer offline events opzetten. Dit en meer nieuws zie en hoor je in deze editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch