Menu Premium

Wijzen nieuwe vacatures erop dat GTA 6 verder is dan we denken?

Jan Johan Beldrok 30/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er gaat geen dag voorbij of er verschijnt wel een nieuwe roddel of gerucht online over GTA 6. Maar ja, het is dan ook wel een spelletje hoor. Sinds donderdagavond doet er een nieuw gerucht de rondte. Met dank aan, daar is ie weer, de vacaturebank. Rockstar heeft namelijk een aantal nieuwe vacatures voor game-testers bij meerdere Rockstar Games-studio’s online gezet. En dat doen ze niet voor niets. Of het moet zijn dat opeens iedere tester tegelijk de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. Maar het heeft er alle schijn van dan ze voor iets willen opschalen. De vraag is dan, waarvoor. Voor GTA en Red Dead Online heb je die extra mensen niet nodig. Toch?

Komt de aankondiging van GTA 6 dan toch dichterbij dan we denken?

Voor een aantal mensen voeden de vacatures de hoop dat de aankondiging van GTA 6 misschien dichterbij is dan eerder werd gedacht. De vorige titel in de serie, GTA 5, werd bijna acht jaar geleden uitgebracht in 2013. En ondanks de overweldigende vraag van fans naar (info over) de volgende aflevering, heeft Rockstar tot dusverre geen kick gegeven over de eventuele ontwikkeling van het spel. So it’s about time…

Of is het gewoon voor het testen van de next-gen versie van GTA 5?

Er kan natuurlijk ook iets anders aan de hand zijn. GTA 5 wordt binnenkort ook voor de 27629910ste keer uitgebracht. Ditmaal op de PS 5 en de Xbox Series X/S. Onze verwachting is dat dit het aankomende najaar gaat gebeuren. Rockstar heeft herhaaldelijk aangegeven dat GTA 5 next-gen geen gemakzuchtige port gaat worden. En als iets niet 1 op 1 wordt overgezet, dan moet je ook opnieuw flink testen. Wie weet hebben ze daar die nieuwe mensen voor nodig. We willen je bubbel niet laten knappen, maar ik zou mijn geld (nog) niet in zetten op meer info over GTA 6 in 2021.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch