Menu Premium

‘GTA 6 krijgt voor het eerst een vrouwelijk hoofdpersonage’

Hylke Haagsma 03/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Redelijk recent kwam Rockstar nog met Red Dead Redemption 2, dat is echter geen enkele reden voor een mindere geruchtenstroom wat betreft de nieuwe GTA. Het franchise is en blijft gigantisch en uniek en zo vlak voor de E3 gaan er weer behoorlijk wat geruchten rond over het nieuwste deel, GTA 6.

Een vrouwelijk hoofdpersonage

In GTA 5 veranderde Rockstar al een hoop als het ging om het hoofdpersonage, in plaats van één personage kreeg je drie verschillende personage’s onder de knoppen. Hierdoor kreeg je een gevarieerde set hoofdpersonage’s, althans gevarieerd? Er zat geen enkele vrouw tussen de drie hoofdpersonages. Nu gaat er een gerucht rond dat daar in GTA 6 zomaar eens verandering in zou kunnen komen. GTA 6 zou als hoofdpersonage een vrouwelijk character krijgen. We kunnen nog niet stellen dat het hier om de waarheid gaat, maar het is natuurlijk ook leuk om erover te speculeren.

In eerdere GTA games speelde vrouwelijke characters niet vaak een grote belangrijke rol, mogelijk gaat hier nu dus verandering in komen.

Het zou niet verrassend zijn als Rockstar met een vrouwelijk hoofdpersonage zou komen. Wij zijn in ieder geval benieuwd of de nieuwste Grand Theft Auto weer gebruik zal gaan maken van drie verschillende hoofdpersonages waar je mee kunt spelen en of een van deze drie ( of meer ) vrouwelijk zullen zijn.

Wanneer gaan we iets horen over GTA 6?

Wanneer we iets gaan horen over GTA 6 is nog helemaal niet zeker. Rockstar is vrijwel nooit aanwezig op de E3 en kondigt een game eigenlijk altijd zelf aan door middel van een trailer of zelfs een simpele teasende afbeelding. GTA 5 kwam alweer in 2013 uit en dat is naar ons inzien al veel te lang geleden. GTA 4 kwam uit in 2008, er zat dus 5 jaar tussen deze twee delen. Het nieuwe deel laat dus al langer op zich wachten, uiteraard mede door het grote succes van GTA Online. De nieuwe GTA gaat dan ook hoogstwaarschijnlijk uitkomen op de nieuwe generatie consoles. Kunnen jullie nog wachten op het nieuwste deel?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch