Menu Premium
Loading...

GK Journaal over multiplayer in Spider-Man, LOTR & Hogwarts Legacy

16/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kijkt naar het GK Journaal van dinsdag 16 augustus. Met vandaag nieuws over o.a. multiplayer in Spider-Man Remastered, opnieuw uitstel voor Hogwarts Legacy, een nieuwe Lord of the Rings game en een update over PUBG Battlegrounds.

Hogwarts Legacy uitgesteld tot 2023

Hogwarts Legacy is officieel opnieuw uitgesteld. Warner Bros en Avalanche Studios delen in een update mede dat de game is uitgesteld van holiday 2022 naar 10 februari 2023. Een klein uitstel op een eerdere veel groter uitstel. Dit keer is het vanwege het feit dat de studio nog iets meer tijd nodig heeft om de game te polishen. Liever dit dan weer een incomplete productie die wordt uitgebracht toch?

Private Division kondigt een nieuwe The Lord of the Rings game aan

Private Division kondigt een samenwerking aan met Weta Workshop voor een splinternieuwe The Lord of the Rings game. Weta Workshop is niet een hele grote naam binnen de gamesindustrie, maar het kan zijn dat je er eerder van hebt gehoord. Dit is namelijk de visual effects studio die heeft gewerkt aan Peter Jackson’s The Lord of the Rings en The Hobbit trilogie. Ze beloven een game die we nog niet eerder hebben gezien in het LOTR universum, we zijn benieuwd!

Bevat Spider-Man Remastered co-op multiplayer?

De geruchten gaan al veel langer dat Spider-Man 2 een multiplayer modus gaat bevatten. Na vandaag lijkt die kans nog een stuk groter te zijn geworden. De game stond intern al bekend als Peter Parker & Miles Morales. Nu heeft een dataminer sporen van een co-op multiplayer mode gevonden in Spider-Man Remastered voor de PC. Besef dat dit origineel al uit kwam in 2018. Het lijkt er dus op dat Insomniac Games op een gegeven moment wel heeft geƫxperimenteerd met multiplayer. Mogelijk gaan we daar de vruchten van plukken in de sequel. Niet te vergeten, binnenkort komt ook Spider-Man Miles Morales naar Steam/PC. Deze week komt ook de Spider-Man Remastered review voor de PC op de website te staan, benieuwd wat we van de game vinden? Check dan de review van de PlayStation versie.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch