Menu Premium
Loading...

Marvel’s Spider-Man Review: “De ultieme natte droom voor elke Spidey fan!”

04/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aankomende vrijdag zullen alle Spider-fans opgesloten zitten in hun kamer met de gordijnen dicht. Eindelijk komt dan de langverwachte Marvel’s Spider-Man uit. Er zijn aardig wat Spider-Man games uitgekomen, maar deze game lijkt met een frisse wind de franchise nieuw leven in te blazen. Koos heeft de game al vaker kunnen spelen en vond dat Insomniac Games puik werk had afgeleverd. Nu heeft hij de game op zijn dooie gemakkie zelf thuis kunnen spelen. Of Koos nog steeds zo laaiend enthousiast is van zijn favoriete Marvel held, en of Emiel dit een waardige superhero game vindt, check je hier bij Marvel’s Spider-Man Review: “De ultieme natte droom voor elke Spidey fan!”

Spider-Man games zijn geen garantie voor succes

Iedereen heeft wel eens gehoord van de superheld die gebeten is door een radioactief bestraalde spin. Doordat hij populair geworden was in niet alleen comics, maar ook in de filmindustrie, kan je zeker verwachten dat de superheld ook in games voorkwam. De games waren soms goed, maar vaker heel erg slecht. Desalniettemin bleef Spider-Man wel groot door tientallen films, comics, series en natuurlijk merchandise. Welke echte Spider-Man fan draagt er nou geen Spidey onderbroek? Eindelijk mogen we wel stellen dat deze ‘Open World’ Spider-Man game er wel strak uitziet.

Tofste Spidey ervaring die je kan beleven?

Koos vindt het lastig om de game neer te leggen. Kort voordat de review opgenomen werd, moest hij nog eventjes met zijn Spidey skills door de stad heen slingeren. Is de game dan zo baanbrekend tof? Toch kleven er nog wel een paar kleine haken en ogen aan de game, want zou de casual speler die niks met Spider-Man heeft, genieten van de game zoals een echte Spider-fan? Of valt dat reuze mee? Speciaal voor de echte Premium Bazen gaan Koos, Jelle en Emiel later deze week uitgebreid verder praten over de game.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch