Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Horizon Zero Dawn wordt mogelijk verfilmd

08/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het tweede GK Journaal van deze week staat weer voor je klaar! JJ heeft een aantal toffe nieuwtjes voor je weten op te snorren met dit keer een hoog vaderlands karakter. Zo is er een ‘nieuwe’ Nederlandse studio opgedoken die een PS5 exclusive game genaamd Abandoned gaat maken. Is dat dan alles? Nee hoor, geen zorgen. We hebben ook nieuws over een mogelijke film van Horizon Zero Dawn voor je en een gerucht over een flirt tussen Hideo Kojima en Microsoft.

Het GK Journaal en Abandoned op de PS5

De nieuwe, Nederlandse survival game Abandoned komt in het laatste kwartaal van 2021 naar de PS5. Deze IP ken je nog niet, maar het is al wel duidelijk dat het door Nederlanders gemaakt gaat worden! De nog ietwat onbekende studio Blue Box Game Studios uit Leiden gaat het ontwikkelingsproces voor zijn rekening nemen. Maar hoe onbekend is die studio nou echt? Dat vertelt JJ je in deze video. Qua graphics (zo vertelt JJ ook in het GK Journaal) lijkt Abandoned in ieder geval een echte parel te kunnen worden. Met 4K/60 FPS en 3D audio kun je de next gen graphics maximaal benutten.

Een Horizon Zero Dawn film

Een film die gemaakt wordt van een videogame is niet per se iets nieuws. Zo komt als het goed is ook de Borderlands film er (hopelijk) binnenkort aan. En er komt ook een serie over Joel en Ellie oftwel The Last of Us. De heren en dames van Guerrilla hebben met Horizon Zero Dawn een in ieder geval een behoorlijk verhaal geschreven wat zich mogelijk ook naar het witte doek gaat verplaatsen. Werk genoeg dus voor Guerrilla. De makers zouden dus mee kunnen werken aan een film over hun eerste IP, terwijl ze bezig zijn met een tweede deel genaamd Horizon: Forbidden West. Die laatst genoemde moet in 2021 het levenslicht gaan zien.  Al dit nieuws en meer vind je in deze nieuwe aflevering van het GK Journaal.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch