Menu Premium
Loading...

Fortnite Battle Royale voor iPhone: “Een mogelijke game-changer”

19/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Epic Games heeft aangekondigd dat Fortnite Battle Royale naar iOS en Android komt. Sterker nog ze hebben al een Beta uitgebracht voor iOS. Koos heeft vrijdag al een uitnodiging ontvangen en gecheckt of het even vet is als op de PC en de Consoles. Gelukkig heeft Kevin via via ook nog een code kunnen hosselen. Check de mobile reveal trailer voor Fortnite hier! De mobiele versie biedt zelfs de mogelijkheid voor Crossplay met consoles en PC! Je kan onderweg dus gewoon lekker verder met hetzelfde ventje als thuis! En je kan op je telefoon met je vrienden op een PC of Playstation spelen. Wil je weten of de mobiele versie net zo vet is als het origineel? Is victory Royale halen in de trein je natte droom? Check dan nu: Fortnite Battle Royale op je telefoon! We checken de Beta.

Is Fortnite op je mobiel de toekomst van gamen?

De volle Battle Royale ervaring op een klein schermpje. Dat klinkt natuurlijk als de natte droom van bijna iedere gamer. Geen pixel indie of candy crush, maar de echte triple-A ervaring! Wil je het zelf uitproberen? Geef je dan hier op! Als je als gelukkige winnaar uit de bus komt mag je drie vrienden uitnodigen voor de Beta. PUBG had natuurlijk de primeur met een Battle Royale game op de telefoon. Maar deze was alleen beschikbaar voor de Chinese markt. Het lijkt dus alsof Fortnite weer gaat winnen van PUBG. Onlangs hebben we PUBG en Fortnite uitvoerig met elkaar vergeleken!

Als je speelt met touch controls op je telefoon tegen een vriend van je op de Playstation heb je natuurlijk een achterstand. Gelukkig heeft Koos daar een oplossing voor gevonden. Hij heeft de Gamevice controller onlangs opgestuurd gekregen, wellicht de edge die nodig hebt tegen de console spelers! Binnenkort volgt de review. Denk je dat dit de nieuwe revolutie wordt op het gebied van mobile gaming? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch