Menu Premium
Loading...

PUBG free-to-play nu te downloaden op iOS en Android

19/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ en Koos zagen zichzelf al iedere dag in de trein knallen op hun telefoons. Helaas pindakaas! De mobiele versie van PUBG is alleen voor de Chinese markt beschikbaar. Gelukkig is het mogelijk om het systeem te omzeilen. Hoe dat werkt check je hier! Koos heeft tijdens de Asia road trip al overal in Hong Kong reclame zien hangen voor PUBG-klonen op de mobiel. In China hebben de meeste mensen geen PC en al helemaal geen Xbox om PUBG op te spelen, dus een mobiele versie is logisch!

Winner Winner Chicken Dinner met PUBG in de trein?

Let wel op er zijn twee verschillende versies in omloop. PUBG: Exhilarating Battlefield en PUBG: Army Attack. Exhilarating Battlefield lijkt het meeste op de game die je al kent, waar Army Attack een meer arcade stijl aanhoud.  Om deze game op een klein schermpje te krijgen zijn er natuurlijk wat dingen aangepast. Allereerst is de game Free To Pay! een beetje een klap in het gezicht van alle betalende spelers op andere platformen natuurlijk. Een welkome aanpassing is het stippellijntje op de  kaart dat aangeeft welke route je vliegtuig gaat vliegen. Hierdoor kan je makkelijker plannen waar je heen kan parachuteren. Ook zijn de gebouwen raamloos en minder gemeubileerd zodat  niets op het kleine schermpje je af kan leiden. Dankzij de auto aim maak je al snel headshot na headshot.

Of deze verbeteringen ook doorgevoerd worden op de PC is nog niet bekend. Ook of alle nieuwe customization opties ook naar de PC en Xbox komen is onbekend. Vind je dit oneerlijk tegenover de Westerse Community? Zou je ook PUBG op je telefoon willen spelen? En zou je daar voor betalen? Laat het weten in de comments!

Check de iOS versie van Exhilarating Battlefield en Army Attack. De Android link vind je hier en hier! Hier kan je vinden hoe je de games kunt installeren op jouw Europese telefoon.

Mocht je willen weten wat wij van PlayerUnknown’s Battlegrounds vinden? Check dan hier de review met Shelly en Boris!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch