Menu Premium
Loading...

Football Manager 2018: Coach Koos met Vitesse tegen Feyenoord

02/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos is sinds een tijdje actief in Football Manager. Ook de 2018-editie van de populaire voetbal-managing game gaat niet aan hem voorbij. Eerder zagen jullie al de strijd die hij voerde met zijn Ajax tegen NAC. Koos ging deze wedstrijd vol vertrouwen in, maar helaas voor hem ging hij er behoorlijk hard af. Met Skate aan zijn zijde zag hij zijn ploeg verliezen van NAC(2-1). Gelukkig geldt Koos als een beginnend trainer met veel potentie. Zodoende heeft hij de overstap gemaakt naar Vitesse, waar hij voor een nieuw avontuur staat. Het vertrouwen van de Arnhemse clubleiding moet echter wel terugbetaald worden met punten. Ben je  benieuwd hoe Coach Koos het er dit keer vanaf maakt? Check nu Football Manager 2018: Koos Coach met Vitesse tegen Feyenoord!

Er moeten punten worden gepakt

Zoals gezegd staat Coach Koos voor een nieuw avontuur. De druk staat er dan ook vol op. Niet raar, wanneer je een jeugdliefde als trainer onder je hoede neemt. Na zijn deceptie bij Ajax heeft coach Koos de hulp ingeroepen van een professionele Football Manager-speler. Guido Merry heeft Coach Koos vorige week van een master class voorzien. Dit deed ons een beetje denken aan de hulp die Giovanni van Bronckhorst kreeg van Dick Advocaat in het seizoen 2015/16. Feyenoord kwam er destijds weer bovenop en werd een seizoen later na achttien jaar zelfs landskampioen. Of voor Coach Koos hetzelfde gunstige lot in het verschiet ligt, valt echter nog maar te bezien. In ieder geval gaat hij met frisse moed en vertrouwen aan de slag in Arnhem.

Hoe gaat het met jullie club in Football Manager 2018? Ben je met een kleine club aan de weg aan het timmeren, of heb je er juist voor gekozen om met een bewezen  grootmacht voor titelprolongatie te gaan. Laat je horen in de comments en vertel ons hoe je ervoor staat! Check nu Football Manager 2018: Koos Coach met Vitesse tegen Feyenoord!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch