Menu Premium
Loading...

Football Manager 2018: Coach Koos krijgt een Master Class van Guido Merry

21/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Football Manager 2018 is uit! In een eerder stadium heb je wellicht al de review van (Coach) Koos en Skate gezien. Beide heren kunnen een toffe Football Manager-game op z’n tijd waarderen. Vooral Koos heeft door de jaren heen heel wat tijd in de game-serie gestoken. Naast de review heb je Coach Koos het wellicht al zien opnemen tegen NAC Breda. Waar het ‘echte’ Ajax afgelopen zaterdagavond weinig moeite had met de Bredanaren (0-8), daar ging Koos de bietenbrug op en verloor van NAC. Die pijn zal hij voor de rest van zijn leven voelen. Het kan voor Koos dan ook niet kwaad wat advies in te winnen. Esporter en Football Manager-speler Guido Merry is naar de redactie gekomen om te praten over zijn passie en professie. Check nu Football Manager 2018: Coach Koos krijgt een Master Class van Guido Merry!

Koos leert van een echte Football Manager 2018-pro

Koos zijn hoogmoed is weliswaar vermakelijk, maar soms zit het hem ook een beetje in de weg. De al benoemde deceptie tegen Skate’s club NAC, is hier een goed voorbeeld van. Gelukkig is Koos nog jong en heeft hij nog een lange carrière voor zich. Een eerste stap in die ontwikkeling wordt vandaag gezet, want Guido is zoals gezegd langsgekomen om zijn ervaringen te delen. Hij heeft een lange carrière achter én voor zich. De esporter heeft verschillende grote overwinningen achter zijn naam staan en behaalde onlangs een zwaarbevochten tweede plaats op een groot toernooi in Engeland.

Football Manager is op veel vlakken een complexe game en dus is het mooi dat we in onze Gamekings-studio over een aantal monitors beschikken. Deze gebruiken we in dit item om samen met Guido Merry in de 2018-editie van Football Manager te duiken.

Zijn jullie actief op het digitale voetbalveld van Football Manager 2018? Zo ja, wat is jullie mening over de game? Werkt het op jou net zo verslavend als op bijvoorbeeld Koos? Laat je horen in de comments onder Football Manager 2018: Coach Koos krijgt een Master Class van Guido Merry!

Mocht je nu meer willen weten over Football Manager en leren van Guido Merry, check dan zijn blog ‘Strikerless’ waarin hij zijn tips en trucs met de wereld deelt!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch