Menu Premium
Loading...

Football Manager 2018: Coach Koos in actie – NAC vs. Ajax

16/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het voetbalseizoen is inmiddels alweer maandenlang gaande. PSV gaat fier aan kop, terwijl Feyenoord en Ajax met zichzelf in de knoop lijken te zijn. Bij Koos zijn geliefde Amsterdamse club staat op dit moment coach Marcel Keizer onder druk. Het loopt bij Ajax niet zoals het hoort te lopen en dus zwelt de kritiek vanuit de media aan. Gelukkig hebben we bij Gamekings onze eigen Koos. Hij ergert zich wekelijks aan de opstellingen van Marcel Keizer. Gelukkig mag hij nu gaan bewijzen dat ‘ie het daadwerkelijk beter weet dan de geplaagde Ajax-coach. De opponent van vandaag is NAC, wat de aanwezigheid van Skate verklaart. Benieuwd naar de uitslag van deze titanenstrijd? Check nu ‘Football Manager 2018: Coach Koos in actie – NAC vs. Ajax!’

Koos treedt in de voetsporen van Marcel Keizer in Football Manager 2018

Football Manager wordt vaak wat ondergesneeuwd door games als FIFA of PES. Niettemin is er een relatief grote groep spelers de trouw elk jaar aan de slag gaan met Football Manager. Koos hoort bij deze groep. Het mooie aan een game als deze, is dat het ook ‘gewoon’ draait op een oude Macbook. Op deze manier kan Koos zijn ellenlange treinreizen naar Blammo besteden met het spelen van Football Manager 2018. In dit item mag Koos zijn skills showen. Logischerwijs wordt er wel wat van hem verwacht. De aanwezigheid van Skate maakt het Koos wellicht makkelijker. Skate is een groot voetballiefhebber en heeft in het verleden eveneens Football Manager-games gespeeld. Helaas voor Koos hangt Skate alleen tegenstander NAC aan.

Hebben jullie ervaring met de Football Manager-franchise? Zo ja, wat is jullie mening over de gameserie? Werkt het op jou net zo verslavend als bij veel andere mensen het geval is?┬áBen je verder benieuwd wie als winnaar uit de strijd komt in het Rat Verlegh Stadion te Breda? Check het nu in ‘Football Manager 2018: Coach Koos in actie – NAC vs. Ajax!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch