Menu Premium
Loading...

Football Manager 2018 Review: Coach Koos zijn oordeel

17/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voetbal en gaming gaan hand in hand. Dit wordt jaarlijks bewezen door de goede verkoopcijfers van FIFA in Europa. Er is echter nog een andere grote voetbalfranchise die naast FIFA en PES massaal gespeeld wordt: De Football Manager-serie. Bij Gamekings is het niet zo dat men rollebollend over de redactie gaat wanneer er een nieuwe Football Manager uitkomt. Toch zijn er enkele mensen die de serie erg kunnen waarderen. Een hiervan is Koos, die de afgelopen weken uitgebreid aan de slag is gegaan met de game van uitgever Sega. Ben je benieuwd naar zijn oordeel? Check nu deze Football Manager 2018 Review: Coach Koos zijn oordeel!

Koos schopt kont in Football Manager 2018

Eerder deze week heb je al een item kunnen zien waarin Coach Koos in actie kwam. Hierin nam hij het met zijn Ajax op tegen laagvlieger NAC. Skate was, net als in dit item, ook van de partij om tijdens de wedstrijd zijn club te steunen. De tweestrijd liep voor coach Koos uit op een deceptie. De nieuwbakken Gamekings-voetbalcoach maakte geen beste beurt en verloor met Ajax van NAC. Pijnlijk natuurlijk, zeker voor iemand met een gigantisch vertrouwen in eigen kunnen zoals Koos. Niettemin is hij doorgegaan op de door hem ingeslagen weg. Dit betekent dat zijn Macbook heeft lopen ronken tijdens de ellenlange treinritten op weg naar de Gamekings-redactie en naar Arnhem. Het grote aantal speeluren heeft ervoor gezorgd dat Koos een goed beeld heeft van de kracht en zwaktes van Football Manager 2018. Skate is eveneens aangeschoven, om zijn kijk op het geheel te delen.

Hebben jullie ervaring met de Football Manager-franchise? Zo ja, heb je Football Manager 2018 al gecheckt? Wat zijn volgens jullie de beste tactieken om je ploeg naar de overwinning te helpen? Laat je horen in de comments onder deze Football Manager 2018 Review: Coach Koos zijn oordeel!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch