Menu Premium
Loading...

Firstlook Festival Behind the Scenes deel 2

03/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het tweede deel van de Firstlook Festival Behind the Scenes docu is hier! Check hier het eerste deel als je het hebt gemist. De trouwe Gamekings-bezoekers komen elk jaar naar Firstlook om de tofste nieuwe games te checken. Uiteraard speelt de relaxte sfeer van gamers onder elkaar ook een grote rol. In deze documentaire komt die sfeer goed over. Ook wordt duidelijk dat er aan Firstlook Festival een hele hoop voorbereidend werk vooraf gaat. Een evenement zo groot als dit staat er niet binnen een aantal dagen. Bij Blammo zijn we het hele jaar bezig om Firstlook op poten te krijgen. Neem een kijkje achter de schermen in deze Firstlook Festival Behind the Scenes deel 2!

De beursdagen en WESG!

In het eerste deel van de docu heb je kunnen zien hoe de mensen bij Gamekings de opbouw van de tiende editie van Firstlook Festival beleefden. Ook zag je hoe Koos en Shelly de alcohol rijkelijk lieten vloeien bij de Dutch Game Awards. In dit tweede deel krijg je mee hoe de presentatoren Firstlook Festival hebben beleefd. Ondanks dat het ook voor de redactie tof is om aanwezig te zijn, is het bij tijd en wijle ook erg hard werken. Erg is dit overigens niet, want van de bezoekers krijgen we een hoop waardering terug. Aan het einde van de eerste beursdag stond de WESG op het programma. Blammo produceerde dit, waardoor er behoorlijk veel druk op de ketel stond. De WESG kan worden gezien als de Olympische Spelen van eSports. Op de zaterdagavond namen topspelers in Hearthstone en Counter-Strike: GO het tegen elkaar op. Het publiek dat op Firstlook aanwezig was, kon hier gratis van meegenieten.

Waren jullie aanwezig op de tiende editie van Firstlook Festival? Zo ja, hoe kijk je terug op het evenement? Laat je horen in de comments onder Firstlook Festival Behind the Scenes deel 2!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch