Menu Premium
Loading...

Premium: Firstlook Festival Behind the Scenes deel 1

18/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook Festival ligt inmiddels alweer meer dan een maand achter ons. Gamekings is zoals bekend nauw betrokken bij de organisatie van de grootste gamebeurs van de Benelux. Op 7 en 8 oktober was de Jaarbeurs in Utrecht toneel voor dit memorabele gamersfeestje. Uiteraard gaat aan de organisatie van dit evenement een hoop vooraf. Zodoende leek het ons leuk om de trouwe Gamekings-kijkers eens een kijkje achter de schermen te geven. We zijn bij Gamekings ambitieus, en dus gieten we het in de vorm van een docu. Stress, commotie en spektakel in deze Premium: Firstlook Festival Behind the Scenes deel 1!

“Waarom zegt JJ niks tegen mij?!”

De Gamekings-presentatoren hebben het zwaar op Firstlook Festival. Een klein bedrijf als Blammo is gebaat bij alle mankracht die het voorhanden heeft, zeker wanneer er een evenement zo groot als Firstlook voor de deur staat. Wanneer je op Firstlook Festival aanwezig was, heb je kunnen zien dat er een hoop grote en toffe stands waren. Uiteraard moeten deze alvorens het feestje begint worden opgezet. De eerste palen worden meestal een dag of vier van te voren in de grond geslagen, waarna de werklui later hulp krijgen van Blammo’s stagiaires en andere medewerkers. Zoals bekend barstte Firstlook Festival pas op zaterdag definitief los. Echter, alvorens het zover was, stond op de vrijdag eerst The Dutch Game Awards op het progamma. Hier kwam zo’n beetje heel Nederland Indieland bijeen voor een chique diner, waarna de prijsuitreiking geschiedde. Skate nam hier de presentatie voor zijn rekening, wat hem met verve afging.

Waren jullie van de partij op de tiende editie van Firstlook Festival? Zo ja, hoe heb je het ervaren? Laat je horen in de comments onder Premium: Firstlook Festival Behind the Scenes deel 1!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch