Menu Premium
Loading...

F1 2017 Review: Gaan Koos en JJ Max Verstappen voorbij?

21/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! De F1 2017 review is hier! In het verleden kon de F1-serie weinig mensen op de redactie enthousiasmeren, maar tegenwoordig is dat helemaal anders. Dit heeft voor een groot gedeelte te maken met het fenomeen Max Verstappen. De F1-sport zit al jaren in een negatieve spiraal wat betreft publiciteit en populariteit. De spectaculaire entree van Verstappen heeft die tendens in ieder geval in Nederland honderdtachtig graden doen draaien. Tegenwoordig kijkt men massaal reikhalzend uit naar de races van Verstappen. De F1-hype komt ook tot uiting als je kijkt naar de verkoop en populariteit van de gameserie. Uitgever Codemasters wil zodoende met F1 2017 qua verkoop in de buurt proberen te komen van de grote sportgames. Echter, ook de kwaliteit moet worden gewaarborgd. Of dit gelukt is bespreken Koos en JJ in deze F1 2017 Review: Gaan Koos en JJ Max Verstappen voorbij?

JJ en Koos wanen zich voor even Max Verstappen

Dat de populariteit van F1 in Nederland hoogtij viert, kwam ook tot uiting in de kijkcijfers van de F1 2016 review op Gamekings.tv. Tot ieders verbazing kwam dit item als best bekeken video van 2016 uit de bus. In deze review laten JJ en Koos hun gedachten over F1 2017 de vrije loop. Koos is geen gigantische Formule 1-fan, maar kan een realistische race-simulator op zijn tijd prima waarderen. JJ volgt de Formule 1-sport daarentegen wel op de voet. Verder is hij als een van de weinigen op de redactie groot fan van het genre. ‘De hulk’ van de redactie geeft aan F1 2017 een kwalitatief goede game te vinden. Niettemin geeft hij toe op een bepaalde manier niet gegrepen te worden door de nieuwste F1-titel. Hieruit ontstaat uiteindelijk een interessante discussie.

Wat is jullie mening over F1 2017? Kunnen jullie moeilijke racegames als deze waarderen? Laat je horen in de comments en check nu de F1 2017 Review: Gaan Koos en JJ Max Verstappen voorbij?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch