Menu Premium
Loading...

F1 2016 Review

19/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de nieuwste F1-game van Codemasters zit zoveel nieuwe content dat je er bijna bang van wordt! De 2015 editie is destijds bij de heren bijzonder slecht ontvangen, wegens een heel scala aan redenen. Hoe de 2016-editie wordt ontvangen zie je in deze F1 2016 Review!

JJ en Skate staan uiteraard al jaren bekend als de sportmannen van onze redactie, en de autosport is daar geen uitzondering in. Met name JJ zit bij de F1-wedstrijden op tv aan de buis gekluisterd, maar ook voor een F1-game neemt hij graag even lekker de tijd. De F1 game-franchise heeft het afgelopen jaar een ietwat slechte naam op gedaan, door op de proppen te komen met een game die niet datgene bood wat velen er van hoopten te krijgen. F1 2016 lijkt dat gelukkig meer dan goed te maken.

Zo zijn er bijvoorbeeld sprongen gemaakt in de uitvoering van de career-mode. Je kunt hier veel dieper op in gaan en er zijn zogenoemde challenges aan verbonden. Met de behaalde punten van deze challenges kun je jouw auto op een behoorlijk aantal punten flink verbeteren. Als jij genoeg punten scoort dan kun je zelfs een aanbieding van een beter team krijgen. Op deze manier ben jij echt bezig zijn met jouw carrière om uiteindelijk de top te halen. Mocht je de game gaan spelen op expert-level of hoger dan wordt er echter echt iets van je verwacht. Een klein foutje en je bent je plek kwijt, of erger nog, je ligt uit de race met een kapotte wagen! Dit en veel meer toevoegingen maken F1 2016 tot een Formule 1 game waar JJ en Skate’s harten sneller van gaan kloppen.

Zijn Skate en JJ net zo goed als Max Verstappen en wisten ze de grote Hamilton te verslaan tijdens het spelen van F1 2016? Je ziet het in deze F1 2016 Review! Laat in de comments weten met welk team jij graag zou spelen, en of jij je weet te meten aan de grote namen uit de autosport.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch