Menu Premium
Loading...

EvdWL over The Game Awards, Jedi Survivor & Lange speeches

09/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Einde van de Week Live keihard op je beeldscherm. Met dit keer Huey en Koos als presentatoren van dienst. Ze gaan het in deze video vooral hebben over The Game Awards die de afgelopen nacht in Hollywood werden gehouden. Welke games hebben de prestigieuze prijzen in de wacht gesleept en, misschien nog wel belangrijker, welke trailers hebben we gezien van nieuwe games? Zat er nog wat moois en spraakmakends bij? Daarnaast hebben de twee het ook over het ‘gewone’ nieuws. Bijvoorbeeld over de deal tussen Microsoft en Nintendo en het feit dat de FTC naar de rechtbank gaat brengen om de aankoop van Activision/Blizzard tegen te houden. Of over de mogelijke reboot van de Uncharted-reeks en het nieuwe seizoen van Destiny 2. Genoeg om over te kleppen dus. Check het allemaal in de Einde van de Week Live van vrijdag 9 december 2022.

Wie was de grote winnaar bij The Game Awards, God of War Ragnarok of Elden Ring?

The Game Awards werden afgelopen nacht gehouden in Hollywood. Voor het eerst weer met publiek. Wie ging er met de meeste Awards naar huis? Vooraf wisten we dat de strijd zou gaan tussen God of War Ragnarok en Elden Ring. Wie werd de winnaar van deze epische battle? Of verstoorde een bepaalde titel het verwachtte feestje van een van de twee? Voorts, welke trailers werden er gepresenteerd en zaten er echte verrassingen bij? Huey en Koos lopen de afgelopen nacht met jullie door.

MSI’s gloednieuwe Raider GE67HX gaming laptop ligt voor je klaar

De spotlights tijdens deze talkshow staan op de gloednieuwe Raider GE67HX. Met zijn 240Hz QHD Oled scherm, RGB verlichting en krachtige componenten een waardige aankoop voor iedere gamer! Interesse? Check hier de specs en de prijs.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch