Menu Premium
Loading...

EvdWL over de Super Mario Bros Movie, The Witcher Remake & Need for Speed

02/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Hatsapatsa, Einde van de Week Live op je 4K beeldscherm met Huey, Koos en Jasper achter de desk. De drie ideale schoonzonen of perfecte vaders van jouw kinderen zitten voor je klaar om het laatste nieuws van de week met je door te nemen. Een week waarin, ondanks het feit dat we de Feestdagen aan het naderen zijn, toch meer dan genoeg te beleven viel.  Zo was er goed nieuws voor de fans van de The Witcher-serie, denkt Criterion heel voorzichtig aan een nieuwe Burnout, wil Microsoft PlayStation een 10-jarige deal aanbieden inzake Call of Duty en konden we kijken naar een nieuwe trailer van de Mario Movie. Wat de drie heren van het bovenstaande en al het andere, gamegerelateerde nieuws vonden, dat zie en hoor je in de Einde van de Week Live van vrijdag 2 december 2022.

Wat vonden we van de Mario Movie?

Huey, Jasper en Koos babbelen ook over een nieuwe achtbaan in Spanje die gebaseerd is op de Uncharted films. En wat vinden de drie van het voornemen van de baas van DC om de games uit het DC universum meer en beter te verbinden met de series en films? En waarom is Marvel zo veel populairder dan DC? Er is ook (mogelijk) interessant nieuws voor racefanaten Jasper en Koos. Polyphony Studios denkt er over na om hun Gran Turismo 7 naar de PC te brengen. Is dat iets wat de heren wel zien zitten? En gaat die port ook zorgen voor een ander en/of betere spelervaring? De antwoorden zie je allemaal terug in deze video.

MSI’s gloednieuwe Raider GE67HX gaming laptop ligt voor je klaar

De spotlights tijdens deze talkshow staan op de gloednieuwe Raider GE67HX. Met zijn 240Hz QHD Oled scherm, RGB verlichting en krachtige componenten een waardige aankoop voor iedere gamer! Interesse? Check hier de specs en de prijs.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch