Menu Premium
Loading...

EvdWL over Starfield, Counter-Strike 2 & The Last of Us TV-serie

10/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is bijna weekend. En dat is maar goed ook, want met dit weer naar je werk gaan, is voor niemand leuk. Pak er dus snel een warme kop thee bij en ga lekker met een dekentje op de bank liggen om deze nieuwe editie van Einde van de Week Live tot je te nemen. Dan zorgen Jelle en Koos er voor dat je anderhalf uur in ieder geval innerlijk warm wordt. Er is namelijk een hoop materie om over te kletsen. We hebben nieuws, nieuwe trailers, roddels, aankondigingen en uitstel van nieuwe games en we zijn met een aantal coole games bezig.  Zo gaan de twee het hebben over de releasedate van Starfield en wie op het eerste gezicht nu de sterkere line-up voor het aankomende najaar heeft: PlayStation of Xbox? En welke games toonden Capcom en Nacon donderdagavond in hun respectievelijke online presentaties? Dit en vele andere topics ga je zien en horen in de Einde van de Week Live van vrijdag 10 maart 2023.

Starfield komt op 6 september uit

In het nieuws was deze week ook de steeds verder uit de hand lopende beef tussen Sony en Microsoft. Sony gaat nu zelfs zo ver dat het Microsoft beschuldigt van het opzettelijke aanleveren van een slechtere editie van Call of Duty. Wat is er allemaal aan de hand en waar gaat dit naar toe? Jelle en Koos hebben het ook over de komst van een nieuwe Counter-Strike. Stel dat dit gebeurt, zou dit de shooter-wereld totaal op zijn kop zetten? Zouden games als Warzone en Apex Legends dan op hun tellen moeten passen? De antwoorden ga je zien en horen in deze editie van Einde van de Week Live.

Scoor 600 euro korting op de MSI Vector GP66 gaming laptop

Bij Bol.com kun je ook de aankomende dagen 600 euro korting krijgen bij de aanschaf van de MSI Vector GP66 Gaming Laptop. Aan boord bevinden zich onder andere een Intel Core i7 processor en een NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti. Ben je mooi klaar voor de nieuwe update van Destiny 2 of Company of Heroes 3. Interesse? De actie vind je hier.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch