Menu Premium
Loading...

EvdWL over Xbox, Elden Ring, discriminatie en 50 Cent & GTA 6

03/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het weekend staat, trouw als altijd, voor de deur. En je weet wat dat betekent. De redactie heeft op donderdag en vrijdag hard gewerkt om een gloednieuwe editie van Einde van de Week Live op jouw beeldscherm te krijgen. Anderhalf uur lang nemen Jasper, Jelle en Koos alles wat er de afgelopen week aan noemenswaardige shit gebeurde, met jullie door. Het nieuws, de roddels, de nieuwe games, het passeert allemaal de revue. Wat dacht je van het nieuws dat Xbox in juni, rond de E3, echt wil gaan uitpakken. Wat moeten ze tonen om de drie aan tafel echt happy te maken? Ook saillant was dat de grote man achter Final Fantasy de term ‘JRPG’ discriminatoir noemde. Heeft hij hier een punt? En er was iets met Instagram en GTA 6… Dit en vele andere topics ga je zien en horen in de Einde van de Week Live van vrijdag 3 maart 2023.

50 Cent doet cryptisch over ‘GTA 6’ op Instagram

Anders nieuws betrof rapper 50 Cent die een nogal geheimzinnige post op Instagram plaatste met het GTA Vice City logo. Wat bedoelde de man daarmee? Sloeg dit op zijn aanwezigheid in enige vorm in GTA 6? Dit keer hebben we natuurlijk ook de uitslagen van een aantal polls en draait de Stelling van de Week om virtual reality. De vraag is:  virtual reality gaming zal altijd een niche blijven. Wat denken de drie hierover. Je ziet en hoort het antwoord zodra je op de Play button hebt geclickt.

Scoor 600 euro korting op de MSI Vector GP66 gaming laptop

Bij Bol.com kun je de aankomende dagen 600 euro korting krijgen bij de aanschaf van de MSI Vector GP66 Gaming Laptop. Aan boord bevinden zich onder andere een Intel Core i7 processor en een NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti. Ben je mooi klaar voor de nieuwe update van Destiny 2 of Company of Heroes 3. Interesse? De actie vind je hier

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch