Menu Premium
Loading...

EvdWL over PlayStation vs Game Pass, Elder Scrolls Online & Battlefield

16/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel mensen. Het is zover: een complete week zit er op en dat betekent dat het vrijdag is. Onze vaste kijkers weten wat dat betekend: een gloednieuwe EvdWL op je scherm. Koos en Jelle gaan op deze vrijdag (met uiteraard een lekker biertje, geschonken door de community) al het grote nieuws van deze week lekker met je nabespreken. Zo hebben we deze week veel nieuws rondom PlayStation versus de Game Pass. De Game Pass gaat als een dolle en de vraag is wat het antwoord van de grootmacht daarop gaat zijn. Het gonst van geruchten. Ook hebben we een babbel over The Elder Scrolls Online, Battlefield en nog veel meer.

PlayStation versus Game Pass

Microsoft heeft een sterke strategie gekozen met haar Game Pass. De formule is simpel maar doeltreffend: heel veel geld van het bedrijf gaat naar de Game Pass, die op zijn beurt een abonnement biedt waar je per maand voor betaald. En wat je daarvoor terug krijgt zijn heel veel Triple AAA titels. Soms ook nog eens te spelen vanaf dag 1. Het bedrag wat je voor die Game Pass betaald is te doen: 13 euro per maand. Middels deze formule, waar al veelvuldig over is gesproken, scoort Microsoft momenteel publicitair erg goed. PlayStation moet dus iets gaan doen en wat dat dan precies is gaan Koos en Jelle in deze nieuwe EvdWL met je bespreken.

The Elder Scrolls

De nieuwe uitbreiding van The Elder Scrolls online komt eraan. De uitbreiding met de naam ‘Blackwood‘ laat de game terugkeren naar een oude bekende: Oblivion. Dat Oblivion nog steeds populariteit geniet blijkt wel uit het eerder item wat we maakte over Skyblivion. In The Elder Scrolls Online gaan we dus terug naar dit populaire deel van The Elder Scrolls serie. Is dit dan alles? Nee nee, we hebben meer. Zo gaan de mannen het onder meer hebben over de nieuwe Battlefield Pass, de nieuwe F1 game, Square Enix, CD Projekt RED en veel veel meer.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch