Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview Boris [Eindejaars 2023]

31/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we veel tradities. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, dat het koffieapparaat stuk is, dat alle items met Boris een gezellige chaos worden, dat we de maandag beginnen met Brievenmaandag en de week afsluiten met Einde van de Week Live en dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams. Maar dé traditie is toch wel dat we elk jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. We hebben er tien voor je klaar staan de komende dagen. Tien Eindejaarsinterviews, inclusief het debuut van Jasper. Na een jaar lid te zijn van de familie mag ook hij los. En we hebben nog een traditie en dat is dat Boris altijd de Eindejaarsinterviews afsluit op Oudjaarsdag. En dus is dit het Eindejaarsinterview met Boris. Ga er maar eens lekker klaar voor zitten.

De huis libertariër aan het woord

Boris is onze huis libertariër. Hij heeft een sterkte mening en steekt die mening nimmer en te nooit onder stoelen en banken. Gelukkig maar, want aan brave ja-knikkers hebben we een broertje dood bij Gamekings. Alles draait bij ons om discussie en fel standpunten uitwisselen, maar altijd met respect voor elkaar. Boris gaat er ook dit jaar een aantal keer hard in. Of het nu om het dagelijks leven gaat of om games. Hoe was het jaar 2023 voor Kale B? Het antwoord krijg je in dit interview.

Eindejaarsinterview: De top tien games van Boris

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft Boris op zijn lijst staan? Zijn het games die we allemaal van hem verwachten. Die bij hem passen? Zijn het er wel tien? Heeft Warzone 3 de lijst gehaald? Voert ie games van Nintendo op nu hij veel met de Switch speelt? We wensen je alvast een fijn uiteinde en prettig nieuwjaar. Geniet nu in 2023 nog even van Boris zijn interview en GOTY lijst.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch