Menu Premium
Loading...

Warzone 3 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

13/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ooit draaide het bij Call of Duty allemaal om de multiplayer. De mode waarin je Team Deathmatch, Domination of Headquarters kon spelen. Anno 2023 is dat niet meer. De Batlle Royale mode Warzone is koning. Sinds vorige week kunnen we aan de slag met seizoen 3 en dus de nieuwe map Urzikstan. En je weet bet, een nieuwe map zorgt altijd voor gezeik binnen een community die honderden uren in de vorige map heeft geïnvesteerd. Hoe zit dat met Boris en Daan? Beiden spelen graag een potje Warzone. Voelt het nu, met de derde editie en de nieuwe map, nog steeds fris aan? Of zit er sleet op? Het antwoord op deze vraag ga je krijgen in de Warzone 3 review.

Warzone 3 review: Zit er sleet op deze modus?

De developer van deze editie van Call of Duty, Sledgehammer, had vooraf een hoop beloftes gedaan. De map Urzikstan zou een meer gevarieerd terrein krijgen dan de map van Warzone 2 en dus meer ruimte geven voor strategische gameplay. Er zou een naadloze overgang van loadouts, blauwdrukken, wapens en skins uit Modern Warfare 3 komen. Sluipschutters konden hun hart ophalen want de one-shot kills keerden terug in Warzone 3 zonder specifieke attachments. Verder zouden slide cancelling, automatische munitie pickup, gekleurde wapenniveaus en tactische veranderingen aan het gasmasker terugkomen. Zijn de beloftes waar gemaakt en maakte het deze editie van Warzone beter dan de voorgangers?

Is Urzikstan net zo tof als Verdanks?

Boris en Daan hielden het weekend huis in Urzikstan en pakten misschien wel een winnetje. Belangrijker dan persoonlijk gewin is natuurlijk hun oordeel. De twee heren waren de lol bij Warzone 2 een beetje verloren. De map Al Mazrah deed hen gewoon te weinig. Slap aftreksel van het illustere Verdansk. Lukt het Urzikstan wel om de heimwee naar Verdansk te verdrijven? Je gaat het zien en horen in deze video.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch