Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview Boris [Eindejaars 2022]

31/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we al jarenlang een traditie. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, is er één. En dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams is de tweede. Maar dé traditie, dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. En we zouden compleet gestoord zijn als we met die traditie zouden breken. We hebben er daarom acht voor voor je klaar de komende dagen. De negende krijg je in januari omdat Steven lekker van de zon geniet tijdens een welverdiende vakantie. Negen Eindejaarsinterviews dus met het debuut van Shanna en Huey. Na een jaar lid te zijn van de familie mogen ook zij los. Zoals elk jaar eindigen we de reeks met met good old Boris. De opperpappie van Blammo en altijd goed voor een groot aantal recht voor zijn raap uitspraken. Ga dus letterlijk en figuurlijk knallend het nieuwe jaar in met het Eindejaarsinterview met Boris.

De huis libertariër aan het woord

Boris is onze huis libertariër. Hij heeft een sterkte mening en steekt die niet onder stoelen en banken. Gelukkig maar, want aan brave ja-knikkers hebben we weinig bij Gamekings. Alles draait bij ons om discussie, fel de standpunten uitwisselen, maar altijd met respect voor elkaar. Boris klapte er ook dit jaar een aantal keer flink in. Daarvoor hoef je alleen maar de Peepshows van 2022 te bekijken. Hoe keek hij dit jaar naar de gamesindustrie? Zaten er positieve ontwikkelingen bij? Had hij als gamer ook plezier? Je hoort het allemaal in dit interview.

Eindejaarsinterview: De top tien games van Boris

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft Boris op zijn lijst staan? Zijn het games die we allemaal van hem verwachten. Die bij hem passen? Zijn het er wel tien? Of kon hij niet al te veel toppers vinden? want dat kan en mag. Bij Gamekings draait alles om smaak. Fuck conformisme. De enige regel bij Gamekings is dat er geen regels zijn. daarom, ram op die Play knop, dan weet je snel welke games hebben Boris zijn GOTY lijstje hebben gehaald. En wat er op nummer 1 staat.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch