Menu Premium

Eindejaarsinterview 2020 Kevin: ‘Ik probeer het vaderschap te combineren met streamen’

26/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings bestaat al jarenlang een traditie. En dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. Zo ook dit jaar. We hebben er negen voor je klaar staan. En na Skate en Steven is het nu de beurt aan Kevin We weten allemaal dat 2020 niet voor iedereen een even mooi jaar is geweest. Corona heeft een boel verpest. PrivĂ© en zakelijk. Maar er zijn gelukkig ook andere herinneringen bij de presentatoren. Mooie en minder mooie. Iemand is voor het eerst ZZP’er geworden, iemand heeft zijn geloof in een franchise terug gekregen, sommigen zijn vader geworden en eentje heeft een paar kilo kwaliteit gewonnen. Meer dan genoeg stof om over na te praten. Hoogste tijd om het jaar uit te luiden met de eindejaarsinterviews. En dit eindejaarsinterview is volledig gericht op Kevin.

Community stelt de vragen mee

Voor ons is de Gamekings community ontzettend belangrijk. Zonder jullie is er geen Gamekings. Letterlijk. De Premium Bazen houden ons aan het werk. Vandaar dat wij het belangrijk vinden om jullie zoveel mogelijk te betrekken bij onze content. Daarom hadden wij jullie begin vorige week gevraagd om jullie eigen vragen in te zenden. En dat werd massaal gedaan. Niet elke vraag heeft het interview gehaald, dan waren we per interview twee uur bezig. Maar er zitten er een hoop in en wij zijn jullie dankbaar voor het insturen van jullie vragen.

Een wondertje op de wereld gezet

Dit jaar zijn er maar liefst twee presentatoren van Gamekings vader geworden. Skate en Kevin zetten beiden twee prachtige kinderen op de wereld. Het omgaan met deze totaal nieuwe situatie lijkt echter te verschillen. Kevin heeft voor een andere aanpak gekozen wat betreft zijn kind. En we willen weten op wat voor manieren de komst van zijn kind een impact op zijn leven heeft gehad. Kan hij nog wel genoeg gamen en streamen, zijn grote passie totdat de baby kwam? Je komt het te weten in het Eindejaarsinterview van Kevin.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch