Menu Premium

Eindejaarsinterview 2020 Skate: ‘Er is wel wat veranderd in mijn leven’

24/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings bestaat al jarenlang een traditie. En dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. Zo ook dit jaar. We hebben er negen voor je klaar staan. En de traditie schrijft voor dat Skate de boel aftrapt. We weten allemaal dat 2020 niet voor iedereen een even mooi jaar is geweest. Corona heeft een boel verpest. Privé en zakelijk. Maar er zijn gelukkig ook andere herinneringen bij de presentatoren. Mooie en minder mooie. Iemand is voor het eerst ZZP’er geworden, iemand heeft zijn geloof in een franchise terug gekregen, sommigen zijn vader geworden en eentje heeft een paar kilo kwaliteit gewonnen. Meer dan genoeg stof om over na te praten. Hoogste tijd om het jaar uit te luiden met de eindejaarsinterviews. En Skate trapt af.

Community stelt de vragen mee

Voor ons is de Gamekings community ontzettend belangrijk. Zonder jullie is er geen Gamekings. Letterlijk. De Premium Bazen houden ons aan het werk. Vandaar dat wij het belangrijk vinden om jullie zoveel mogelijk te betrekken bij onze content. Daarom hadden wij jullie begin vorige week gevraagd om jullie eigen vragen in te zenden. En dat werd massaal gedaan. Niet elke vraag heeft het interview gehaald, dan waren we per interview twee uur bezig. Maar er zitten er een hoop in en wij zijn jullie dankbaar voor het insturen van jullie vragen.

Skate is papa geworden

Zoals gewoonlijk starten wij de Eindejaarsinterviews met de nieuwe daddy of ‘em all: Skate. Onze begenadigde streamer, game reviewer en rapper te ruste heeft een speciaal jaar achter de rug. In een jaar waarin het leven voor iedereen noodgedwongen veranderde, veranderde zijn leven om een hele speciale reden. Skate werd vader. En een kind betekent in ieder geval één ding: je leeft niet alleen meer voor jezelf, je leeft nu ook voor jouw kind. Hoe is het voor Skate om met deze nieuwe situatie om te gaan? Op welke manieren heeft deze gebeurtenis een impact op zijn leven gehad? En ook belangrijk, hoe gaat het met Skate zelf? Zet de kerstlichten maar aan, pak wat te eten en te drinken, dit is de start van de Eindejaarsinterviews 2020. We trappen af met de persoon die misschien wel het meest speciale jaar van zijn leven heeft gehad.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch