Menu Premium

Eindejaarsinterview 2020 Steven: ‘Dit was geen makkelijk jaar voor me’

25/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings bestaat al jarenlang een traditie. En dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. Zo ook dit jaar. We hebben er negen voor je klaar staan. Na Skate is nu good old Steven aan de beurt. We weten allemaal dat 2020 niet voor iedereen een even mooi jaar is geweest. Corona heeft een boel verpest. Privé en zakelijk. Maar er zijn gelukkig ook andere herinneringen bij de presentatoren. Mooie en minder mooie. Iemand is voor het eerst ZZP’er geworden, iemand heeft zijn geloof in een franchise terug gekregen, sommigen zijn vader geworden en eentje heeft een paar kilo kwaliteit gewonnen. Meer dan genoeg stof om over na te praten. Hoogste tijd om het jaar uit te luiden met de eindejaarsinterviews. Hoe was dit jaar voor Steven?

Community stelt de vragen mee

Voor ons is de Gamekings community ontzettend belangrijk. Zonder jullie is er geen Gamekings. Letterlijk. De Premium Bazen houden ons aan het werk. Vandaar dat wij het belangrijk vinden om jullie zoveel mogelijk te betrekken bij onze content. Daarom hadden wij jullie begin vorige week gevraagd om jullie eigen vragen in te zenden. En dat werd massaal gedaan. Niet elke vraag heeft het interview gehaald, dan waren we per interview twee uur bezig. Maar er zitten er een hoop in en wij zijn jullie dankbaar voor het insturen van jullie vragen.

Corona en Blast Galaxy

Het leven is het afgelopen jaar niet voor iedereen even makkelijk geweest. Blast Galaxy werd stevig getroffen door de lockdown. Van het gezellig gamen met je vrienden en een hapje lekker eten, werd het eerst alleen nog maar gamen met een beperkte groep vrienden naar de gehele tent dicht. Maar Steven houdt zich positief. Zo is hij alsnog een heel druk persoon en hoopt hij zelf ook in 2021 meer te zien te zijn op Gamekings.tv. Maar heeft Steven ondanks zijn drukke dagen genoeg tijd gehad om te gamen? Of überhaupt om genoeg games te spelen voor een top 10? Of zijn alle voor Steven beschikbare uren in World of Warcraft gestopt? Zoveel verschillende vragen, waarop je nu dan antwoorden gaat krijgen in het Eindejaarsinterview van Steven.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch