Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag met Zelda en Nintendo dilemma’s

30/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de Nintendo week kan een speciale editie van einde van de week vrijdag niet uitblijven. De hele week zijn we al druk bezig geweest, om de dikste Nintendo items aan jullie af te leveren. De aftrap was Brievenmaandag. Deze zat natuurlijk helemaal gevuld met verschillende Nintendo brieven die jullie hebben gestuurd. Maar ook Woensdag Gehaktdag was gepimpt met een Nintendo sausje. 5 stellingen die helemaal om Nintendo draaiden en waar jullie allemaal op konden reageren in de chat of via de poll. En dan is het al weer het einde van de werk week. Dus mocht je na de Bar weinig stream nog niet genoeg hebben genoten? Check dan Einde van de Week Vrijdag met Zelda en Nintendo dilemma’s!

Zelda is nu nog mooier!

De werk week mag dan afgelopen zijn, maar dat betekend niet dat de content al op is! Wij hebben namelijk nog heel wat in petto voor jullie. Met op de zaterdag ochtend de laatste Gem van Boris en later in de middag het eerste deel van de Nintendo verzameling. En mocht je nog niks bijzonders hebben gepland voor je zaterdag avond, dan kan je altijd nog de grote Nintendo Quiz kijken. Want er is weer een harde strijd uitgevochten tussen Kevin, Steven en Koos. Wie is de grote Quiz champ geworden?

De Nintendo gekte zit er bijna op

Ook de zondag zit helemaal vol gepland, met vette content. Met als begin van de dag, Jelle die Mario Odyssey heeft gevlogt. De afgelopen week heeft hij namelijk zijn bevindingen van de game opgenomen en zal hij uitleggen wat hij vind van de game. Dan zal snel daarna deel 2 van de Nintendo verzameling online komen en krijg je als klap op de vuurpijl de top 10 beste Nintendo console games ooit van de Gamekings redactie. Zitten jullie al klaar dit weekend?!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch