Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag is de start van de Nintendo Week!

26/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dan eindelijk begonnen: de langverwachte Nintendo Week. Iedereen die ons als Premium-lid steunt, krijgt deze week elke dag minimaal twee toffe items over misschien wel de meest bekende game- en hardwareproducent ter wereld. Dankzij Premium kunnen we dit soort weken opzetten en puur op passie ingaan op dingen die wij en de community tof vinden. En hoe leuk we dat vinden en wat dit allemaal oplevert, ga je snel zien.

Deze Brievenmaandag is dus de officiele aftrap van deze Nintendo Week. Althans dat was het om 12:00 uur live op Twitch. Drie Nintendo-fans hadden plaats genomen op de bank: Kevin, Koos en Emiel. En zij mochten aan de slag met een aantal prangende vragen over Nintendo. Zo was er een hele goede vraag waarom games in de eshop duurder zijn dan op de app? Welke nieuwe IP zouden we van Nintendo willen zien? En wat zouden wij doen als wij de baas van Nintendo waren? En het antwoord, even lekker op vakantie gaan van alle winst, was niet goed genoeg. Want we gaan deze week niet zeiken en zeuren op Nintendo. Dat doen we we de overige 51 weken van het jaar we. Nu is het tijd voor heel veel liefde!

Ga er dus maar lekker voor zitten en geniet van lekker pittige Brievenmaandag van een uur lang, met dank aan de Nintendo Week. Dan ben je meteen helemaal in de stemming voor de rest van de maar liefst 21 items die we voor jullie klaar hebben staan. Plus een hele speciale Bar Weinig die in het teken staat van Nintendo én het afscheid van een van de Gamekings-presentatoren.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch