Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag voor de volle honderd procent over Nintendo

28/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar kan Woensdag Gehaktdag vandaag anders over gaan dan over Nintendo. Ja toch? Zou een beetje weird zijn om opeens Xbox- en/of PlayStation-stellingen te gaan droppen in een week waarin alles om Nintendo draait. En dus verzonnen we vooraf vijf stellingen waarover we op de bank eens lekker met de community konden discussieren. Kevin en Koos waren de bevlogen gespreksleiders die vergezeld van al hun Nintendo-kennis op de bank plaatsnamen. Check Woensdag Gehaktdag voor de volle honderd procent over Nintendo!

Is Nintendo nog relevant over tien jaar

En we hebben een aantal spicy stelingen weten te vinden. Want op laffe shit kun je gewoon niet goed ouwehoeren. Zo is er de issue van de nieuwe generatie gamers die compleet opgroeit met Fortnite, PUBG en GTA. Nintendo heeft voor hen niet de waarde als voor de oudere gamer. Er zijn bijvoorbeeld erg weinig streamers die puur N-games streamen en op de middelbare school hoor je de naam Mario niet of nauwelijks. Is Nintendo dan over tien jaar nog wel steeds relevant? Een wederkerende vraag is ook of Nintendo alleen kan floreren als het games maakt voor echte gamers. Zijn Kevin en Koos het daarmee eens of oneens.

Nintendo lukt het niet een vierde sterke franchise op te bouwen

En de mannen gaan gewoon door. Als Super Smash op de Switch geen echt nieuwe game wordt, maar meer een soort van Deluxe editie, dan is het gewoon nep. Wat vinden de twee ervan en wat denkt de community? Zitten ze op één lijn? En waarom lukt het Nintendo maar niet om een nieuwe sterke IP naast Metroid, Mario en Zelda te zetten. Kunnen ze dat gewoon niet? Allemaal stellingen dus die geheid een leuke en geanimeerde Woensdag Gehaktdag opleveren die, zoals we al aangaven, helemaal compleet voor de volle honderd procent over Nintendo mee te vullen naar wij denken. Gewoon omdat het kan. Enjoy!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch