Menu Premium
Loading...

Deze Week Bij Gamekings: Drakenballen tonen en de Logitech Prijsvraag

12/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week bij Gamekings! JJ zit klaar achter zijn antieke laptop om jullie in te lichten over alle plannen voor de aanstaande week. Prijsvragen, drakenballen, reviews en game historie met Steven komen langs. Dus ben je benieuwt wat Gamekings deze  bijna lenteweek voor je in petto heeft? Check het nu in: Deze Week Bij Gamekings: Drakenballen tonen en de Logitech Prijsvraag!

Prijsvragen voor Logitech toetsenborden!

Logitech is zo aardig geweest om maar liefst drie toetsenborden weg te geven! De G810 Orion Spectrum G910 Orion Spectrum en G413 Carbon! We geven er eentje weg op Facebook, een op Instagram en een ouderwets via de mail. Deze toetsenborden worden weggegeven in een speciaal item wat vandaag online komt. Dus hou de site strak in de gaten. Maar er is meer! Koos en Jelle bespreken PUBG vs. Fortnite: Battle Royale. PUBG was natuurlijk de eerste mega succesvolle Battle Royale game. Toen heeft Fortnite zijn game omgegooid naar een Battle Royale modus en is PUBG in gebruikers voorbij gestreefd. Wie gaat wordt de uiteindelijke winnaar? Of is er ruimte voor twee Battle royale games? Je ziet het van de week!

Daan gaat ze skills tonen tegenover de Chap!

Er komt deze week natuurlijk weer een item online over de game historie met Steven. Afgelopen week ging het over de Philips Videopac. Deze week spreekt de oude wijze man over de geschiedenis van de arcade kast. In de vorige serie werden specifieke genre’s besproken: De race game, de fighter en de light gun game. Ditmaal gaat het over de echte jaren oude zeventig kasten!

Bij de vrijdagmiddag livestream gaan we kijken of Daan echt de grootste drakenballen heeft! Daan is het natuurtalent van de Gamekings. Geef de man een knijter verse nieuwe game en in vijf minuten verslaat hij iedereen op de redactie. Nu de vraag of hij zijn kunsten ook kan meten met de pro’s. Daarom hebben we echt een fighting pro uitgenodigd uit het Dragonball circuit. Checkt het deze week bij Gamekings!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch