Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Veel nieuwe items op komst

04/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is achter de rug. Op het eerste gezicht is dit een reden voor pure ellende en verdriet. Echter, het betekent ook een nieuwe week met toffe items. JJ is op deze druilerige maandag klaar gaan zitten om de trouwe Gamekings-kijkers een update te geven over wat komen gaat. Afgelopen weekend hebben jullie kunnen genieten van meerdere toffe items. Zo waren de reacties op het item met kunstenaar Sven Signe den Hartogh hartverwarmend. Ook het tweede deel van de Firstlook Festival Behind the Scenes docu viel gelukkig goed in de smaak. Deze week gaan we door met het produceren van toffe (Premium) items. Ben je benieuwd wat we deze week voor jullie in petto hebben? Check nu Deze Week bij Gamekings: Veel nieuwe items op komst!

JJ geeft je een update

Zoals gezegd dendert de Gamekings-trein in een rap temp door. Deze week wordt er bijvoorbeeld meer bekend over de langverwachte Azië-trip. Voor degene die de afgelopen maanden onder een steen hebben gelegen: in januari gaan een aantal Gamekings op trip naar Azië. In eerste instantie wilden we de jaarlijkse trip naar Tokyo maken, maar bij nader inzien hebben we besloten dit jaar iets anders te gaan doen. Hiernaast staat er een interessante Premium-discussie op het programma over platformgames. Vanuit de game-industrie zijn er steeds minder partijen die met dit genre aan de slag gaan. Anno 2017 lijkt enkel Nintendo erin te slagen goed verkopende en kwalitatief hoogstaande platformgames te maken. De Gamekings gaan hierover in discussie.

Uiteraard staan er hiernaast een hoop andere items op je te wachten, inclusief een nieuwe De Kwestie. Behoefte aan een dieper inkijkje in wat komen gaat? Check nu Deze Week bij Gamekings: Veel nieuwe items op komst!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch