Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Veel nieuwe items op komst

Google Plus Jan Johan Belderok
04/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is achter de rug. Op het eerste gezicht is dit een reden voor pure ellende en verdriet. Echter, het betekent ook een nieuwe week met toffe items. JJ is op deze druilerige maandag klaar gaan zitten om de trouwe Gamekings-kijkers een update te geven over wat komen gaat. Afgelopen weekend hebben jullie kunnen genieten van meerdere toffe items. Zo waren de reacties op het item met kunstenaar Sven Signe den Hartogh hartverwarmend. Ook het tweede deel van de Firstlook Festival Behind the Scenes docu viel gelukkig goed in de smaak. Deze week gaan we door met het produceren van toffe (Premium) items. Ben je benieuwd wat we deze week voor jullie in petto hebben? Check nu Deze Week bij Gamekings: Veel nieuwe items op komst!

JJ geeft je een update

Zoals gezegd dendert de Gamekings-trein in een rap temp door. Deze week wordt er bijvoorbeeld meer bekend over de langverwachte Azië-trip. Voor degene die de afgelopen maanden onder een steen hebben gelegen: in januari gaan een aantal Gamekings op trip naar Azië. In eerste instantie wilden we de jaarlijkse trip naar Tokyo maken, maar bij nader inzien hebben we besloten dit jaar iets anders te gaan doen. Hiernaast staat er een interessante Premium-discussie op het programma over platformgames. Vanuit de game-industrie zijn er steeds minder partijen die met dit genre aan de slag gaan. Anno 2017 lijkt enkel Nintendo erin te slagen goed verkopende en kwalitatief hoogstaande platformgames te maken. De Gamekings gaan hierover in discussie.

Uiteraard staan er hiernaast een hoop andere items op je te wachten, inclusief een nieuwe De Kwestie. Behoefte aan een dieper inkijkje in wat komen gaat? Check nu Deze Week bij Gamekings: Veel nieuwe items op komst!

Loading...
 • Emiel van Daele

  Alleen Nintendo maakt goed verkopende en kwalitatief hoogstaande platform games?
  Dat valt denk ik reuze mee! Volgens mij heeft iedere console prima platform games.
  Denk aan een Ori and the Blind Forst, Inside, Recore, Little Big Planet, Child of Light, Guacamelee, Rayman Legends, Rachet and Clank, Shovel Knight, etc.

  Het ligt er denk ik heel erg aan wat je verstaat onder een platform game en of je alleen kijkt naar 1ste party studio’s of trek je het breder richting 3th party exclusives?

  Ik ben benieuwd.

  • Ricolav

   Veel Nintendo-fans kijken niet voorbij Nintendo. Het gaat tegenwoordig zelfs zo ver, dat als ze een keer wat anders moeten spelen, ze ervan uitgaan dat het hetzelfde speelt als hun Nintendo-ingegeven verwachtingen, en anders gewoon niet goed is. Dit terwijl het echt aan hunzelf ligt.

   Het is wel een nadeel aan de aanpak van Nintendo waarin het zich zo ontzettend onderscheid. Het heeft een zeer conservatief clubje gecreëerd in termen van gameplay-inzichten.

   Een groep andere mensen dat verder niet van dit soort games speelt, volgt die ideeën omdat ze weinig andere dingen horen.

   • Jaapie18

    Is dat ook niet bij apple-fans. Als de volgende iphone een baksteen is. Wordt het nog massaal gekocht door de apple-fans.

  • JJ

   Daarom heet het ook een stelling…

   • Emiel van Daele

    I know. Ik was meer aan het nadenken over hoe ikzelf erin zit. Als je puur 1st party kijkt dan ben ik het met de stelling eens. Wanneer je 3th party mee telt dan denk ik niet.

    Vind de term platform soms al verwarrend. Je hebt tegenwoordig zoveel sub genres. Vroeger was dat simpeler.

    Maar zoals gezegd; ik ben benieuwd naar het item!

  • roeland

   En dan hebje het nog niet eens over indies gehad. Alleen WayForward al met de Shantae serie.. zoveel toffe platformers te vinden. (2d dan, 3d is een stuk zeldzamer, ook bij nintendo zelf trouwens)

  • De helft van deze games is al weer wat jaren oud. Misschien dat ze het wat meer over recentere games willen hebben.

   • Emiel van Daele

    De andere helft 😉
    Snap je punt. Tegelijkertijd zie je dat ook op de Switch. Meer dan de helft van alle Switch games zijn heruitgaves. Iedereen jubelt weer maar ik ben nog niet helemaal blij. De Switch heeft voor mij op dit moment twee interessante games waarvan er 1 ook op de WiiU uitkwam.

    Op Mario na heb ik alles op mijn wiiU. Ik zie nog geen noodzaak tot upgraden. Misschien komend jaar.

    • ik vond de wiiU altijd een tof apparaat hoor. zeker niets mis mee. Ik ben persoonlijk ook geen HH gamer dus ik zou de switch ook alleen als console gebruiken.

 • Kapiteinkoek

  Wat opmerkingen/tips. Aangezien er toch weinig games uitkomen deze maand, review is de “nieuwe” dlc van Battlefield 1, In the Name of the Tsar. Die is hier op Gamekings.tv totaal uitbeeld gebleven heb ik het idee. Zonde want het is een best grote dlc.

  En hou filmkings graag is in evenwicht, en niet telkens superhelden/sci-fi gedoe, ik sla zulke items nu elke keer over, en vast meer mensen. Dunkirk, één van de toppers van het jaar, sloegen jullie over omdat het even niet uit kwam…jammer hoor.

  • Boskeerl

   Dunkirk vond ik een behoorlijke tegenvaller

   • Idd. Wat een saaie shit was dat zeg.

 • MeenSheep

  Voor het platform game item, check ook even: ‘A hat in time’! Beetje zelfde traject doorlopen als yooka laylee maar dan is er wel een mooi product uitgekomen. Echt een hele goeie 3de platformer! Oprecht een aanrader.

  • roeland

   Oew ja. Komt deze week uit op ps4 toch? Zin an!

 • roeland

  Ik vind persoonlijk Dead Rising 4 vele malen interessanter dan de Destiny’s, CoD’s en Battlefronts van deze wereld…

  • koekjew

   lol wat lul je, geweldig game jaar

  • Leuk voor je dat je van die kut games houd hoor maar je kan bijna onmogelijk zeggen dat het niet veel soeps was dit jaar.

 • Chon Wang

  Hoop echt dat iemand die vogelbek snuit fixed. Lol.

 • Nice. Komen toffe items aan dus en ook weer wat meer skate en Steven.
  Ik zou ook wel graag een item willen zien met skate, JJ, Steven en Boris. Het zou helemaal tof zijn als jullie dit maandelijks terug laten komen.
  Misschien met de eerste keer als onderwerp, beste 3 games en slechtste 3 games vnlan de laatste 10 jaar of zo. Of iets anders 🙂

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord