Menu Premium
Loading...

Kunstenaar Sven Signe den Hartogh over zijn passie voor In-Game Art

03/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings proberen we altijd een breed scala aan onderwerpen te behandelen. Uiteraard zijn deze onderwerpen in de meeste gevallen gelieerd aan gaming. Het spelen van games, om vervolgens een oordeel te vellen, is waar wij bij Gamekings in uitblinken. Ook op kunstzinnig gebied proberen we met het maken van toffe items onze creativiteit de vrije loop te laten. Er zijn echter disciplines binnen de kunst waar we alleen maar waardering voor kunnen hebben. Vandaag is Sven Signe den Hartogh langsgekomen om zijn uiting van kunst te presenteren. Benieuwd naar wat hiermee bedoeld wordt? Check nuĀ ‘Kunstenaar Sven Signe den Hartogh over zijn passie voor In-Game Art’ op Gamekings.tv!

Sven steekt van wal over zijn passie

Kunst uit zich in veel verschillende vormen. Zodoende wordt het niet altijd door iedereen begrepen, hoe veel werk de desbetreffende kunstenaar er ook ingestoken heeft. Het is dan ook mooi dat Sven vandaag alle ruimte en tijd krijgt om zijn werk te laten zien. Hij praat over wat hem inspireert en motiveert. Zijn professie ligt in het maken van kunst met in-game geschoten screenshots. Wanneer je als gamer op een adembenemend uitzicht stuit in games als Horizon Zero Dawn of Assassin’s Creed Origins, grijpen de meeste mensen naar de screenshot-functie om het moment vast te leggen.Sven gaat echter dieper dan dat. Hij spreekt zijn creatieve geest aan om met de geschoten plaatsjes iets nieuws moois te maken.

Wat vinden jullie van Sven zijn werk? Maken jullie zelf ook screenshots tijdens het gamen? Zo ja, in welke situaties doe je dit het meest? Laat je horen in de comments onder ‘Kunstenaar Sven Signe den Hartogh over zijn passie voor In-Game Art!’

Check hier vooral de website van Sven!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch