Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met Oddworld, Warme Babbels & de peepshow

12/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week betekent bij Gamekings een nieuwe week vol content! Maar wat gaan we deze week allemaal voor je maken? Nou, daar heeft JJ traditiegetrouw meer informatie over voor je! En dus ging hij achter de desk zitten, pakte de plant erbij en barste los.

Nog meer Oddworld deze week!

Deze gaan we met Oddworld verder waar we vorige week zijn opgehouden. JJ heeft toen het eerste stuk van de game gespeeld en gaf het in die video al eerlijk toe: hij is niet zo goed in het spelen van platform games. En toch besloot hij om zichzelf te wagen aan de nieuwste Oddworld telg! En low and behold: hij vond het nog leuk om te spelen ook! Daarmee was de kous echter nog niet helemaal af, want hij moest de rest van de game ook nog spelen. Want dat is verplichte kost bij de review van Oddworld. Benieuwd naar wat je verder nog kan verwachten deze week? Check dan snel de video!

Een nagelnieuwe Warme Babbels

De warmte keert in deze gure weken weer terug op je scherm. We zitten allemaal met smart te wachten tot het goede weer er is, maar voorlopig moeten we het hier even mee doen. Gelukkig zijn Jelle, Koos en JJ deze week aan de beurt om de warmte terug naar je scherm te laten keren. Waar de mannen het over gaan hebben gaan we uiteraard nog niet voor je verklappen. Maar als je een vaste kijker van Warme Babbels bent weet je waarschijnlijk al wat je een beetje kan verwachten. Ook komt er een item van 15 stellingen waar vrijwel elke gamer direct van over de pis gaat. De rest van de content doet JJ in de video hierboven uit de doeken! Ben jij dus benieuwd naar wat er tijdens de vorige Warme Babbels allemaal werd besproken? Kijk dan hier even.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch