Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: ‘De TV show van Gamekings keert terug als TV 3.0’

22/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De maandag is inmiddels al lekker onderweg. En het wordt nog mooier want we hebben deze week veel toffe content voor je in petto. Met als klapper op de vuurpijl de première van het ouderwetse tv format van Gamekings op je scherm. TV’erig dan ooit, maar keihard online. Want TV is zo 2000. De drang om zoals vroeger een old skool programma te maken met een mix van diverse onderwerpen en die op de site te zetten, was te groot. En het leek ons bovendien een mooie beloning voor de vele trouwe Premium Bazen die ons vaak al vanaf de The Box of TMF volgen. TV 3.0 maar dan geheel online via de website. Zaterdag 27 maart is het zover, dus bereid je maar voor op old school Gamekings lauheid en kijk voor nu even wat JJ allemaal over dit heugelijke feit te zeggen heeft! En er is meer. Zoals o.a. Trailer Trash, de Peepshow , de review van It Takes Two komen langs en een uniek interview met een grote kenner van de The Elder Scrolls wereld.

Old school Gamekings in een nieuw jasje

Steek je hand op als je ooit naar Gamekings hebt gekeken op The Box, TMF of MTV? Kans is groot dat je hand nu omhoog gaat, tenzij je jezelf afvraagt welke media hier in godsnaam over wordt gesproken. Het hoge woord voor nu is echter het volgende: Gamekings keert deels terug naar die tijd. We gaan maandelijks een ‘tv-programma’ maken dat zo tv’erig is dat het alleen online te zien is op onze website. De premiére van de allereerste aflevering is zoals gezegd zaterdag 27 maart. Wat je allemaal van deze old school show kan verwachten, verklappen we natuurlijk nog niet helemaal, maar JJ heeft wel meer nieuws voor je.

Trailer Trash is er ook weer

Iedere week wordt wel iets leuks (of kuts) aangekondigd waar over te praten valt. En deze week gaat daar in niet anders zijn. Goed idee dus weer om vanuit de redactie wat trailers aan de presentatoren voor te leggen zodat ze hun zegje erover mogen doen. Wil je toch nog meer weten van deze week? Dan is de video kijken natuurlijk een goed begin. Verder mogen we je wel verklappen dat er een groot interview met iemand die alles weet over The Elders Scrolls aankomt, komt er een item over de Outer Worlds DLC aan en een gloednieuwe Let’s Play! Zoals altijd wensen we je veel kijkplezier met deze aflevering en hopen we vooral dat je aanstaande zaterdag naar ons gaat kijken!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch