Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met o.a. Mass Effect, Resident Evil en DOTA

10/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe maand betekent een nieuweTrailer Trash! Nieuwe stijl zoals belooft. Het draait niet langer alleen om gametrailers, maar ook om trailers van films, series en meer. De boys gaan daardoor in deze aflevering allemaal ‘parels’ voor je bekijken en beoordelen. Wat kun je deze remake van de rubriek allemaal verwachten? Wat dacht je van de Mass Effect Legendary Helm? Of Sniper: Ghost Warrior Contracts 2? Of anders misschien een Netflix serie? Army of the Dead, DOTA en The Irregulars passeren ook de revue!

Hero or zero? Trailer trash is er voor je!

Jelle, Koos en Daan gaan al het trailer geweld met je bespreken. Maar zijn sommige ‘producten’ waarvan de trailers worden besproken het geld wel waard? Zo moet je voor de Resident Evil Village collectors edition toch zeker 250 ballen neertikken. En wat dacht je van de Mass Effect helm? Met zijn 150 euro ook niet bepaald een lichtgewicht voor de portemonnee! Welke series willen ze wel en welke niet checken. Jelle, Koos en Daan gaan jou het komende dikke half uur hun ongezouten mening geven over alles wat er in deze Trailer Trash voorbij gaat komen!

Het geweld op een rijtje

Wil je toch nog een keer die gekke trailer terugkijken? Of ben je benieuwd waar je die kekke Mass Effect helm kan kopen? We’ve got you covered. We hebben de trailers hieronder nog een keer netjes voor je opgesomd zodat je alles in alle rust kan bekijken. En als je toch bezig bent en je wordt echt blij van het kijken, loven of juist afzeiken van trailers, dan kun je hier ook terecht!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch