Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: De Kwestie, Loot Boxes en meer

20/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week op de Gamekings-redactie! Naar goed gebruik houdt JJ de trouwe Gamekings-kijkers op de hoogte van wat er zoal komen gaat. De week is wat rumoerig begonnen. Niet zo gek ook, met een Bar Weinig achter de rug zo heftig als Bar Weinig Loot. Niettemin dendert de Gamekings-trein, na een weekend vol herstellen, keihard door en zijn de heren gewoon op de redactie aanwezig om toffe items te maken. JJ is zodoende achter zijn desk gekropen om de trouwe Gamekings-kijkers een kleine update te geven. Benieuwd naar wat er komen gaat? Check nu Deze Week bij Gamekings: De Kwestie, Loot Boxes en meer!

JJ fris op de redactie

Zoals JJ aangeeft hebben we toffe content voor jullie in petto. Zo staat er een nieuw interview met Sid Lukkassen op het programma. Wanneer je zijn eerdere interviews gemist hebt, bekijk deze dan hier en hier terug! Ditmaal komt hij op bezoek om het met Boris te gaan hebben over het survival/horror genre. Hiernaast staat er ook een nieuwe De Kwestie op het programma. Deze zal draaien om de ellende die op dit moment EA in zijn greep houdt. De malaise rondom Star Wars: Battlefront 2 vormt hierbij de leidraad. Hiernaast kunnen de trouwe Gamekings-kijkers een aantal kersverse reviews verwachten. Shelly en Kevin zijn bijvoorbeeld uitgebreid aan de slag gegaan met de Nintendo Switch-versie van L.A. Noire. Ook mogen jullie een let’s play verwachten van The Sims 4, een game die vooral door Shelly erg gewaardeerd wordt.

Hebben jullie L.A. Noire voor de Nintendo Switch al gecheckt? Zo ja, vinden jullie het tof? Kijken jullie verder uit naar het derde interview met Sid Lukkassen? Laat je horen in de comments onder Deze Week bij Gamekings: De Kwestie, Loot Boxes en meer!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch