Menu Premium
Loading...

Boris en Sid Lukkassen over hun liefde voor het RTS-genre

15/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een tijdje geleden konden de Premiumbazen al zien hoe Boris en Sid Lukkassen een gesprek op niveau voerden over RTS-games. Nu wordt deze beschikbaar gesteld voor alle bezoekers van Gamekings.tv. Morgen zal het tweede gesprek met Sid en Boris online komen voor Premiumleden.

Sid Lukkassen, Filosoof, Historicus, Schrijver en politicus heeft verstand van veel verschillende zaken maar toen Boris en Sid elkaar spraken over videogames bleek dat ze een gezamenlijke passie hadden voor old-skool Real Time Strategy games zoals Age of Empires, Supreme Commander en vele andere. In dit extra lange gesprek gaan ze in op de finesses van het genre, de tactieken en de invloed die de games op hun leven hebben gehad.

“Mijn liefde voor geschiedenis is voortgekomen uit het spelen van RTS-games”

In de media wordt zo vaak geklaagd dat kinderen gebukt gaan onder de slechte invloed van video games maar het tegendeel is vaak waar. Dat videogames ook kunnen inspireren blijkt al uit Sid’s stelling dat zijn liefde voor geschiedenis is voortgekomen uit games met een klassiek thema zoals Age of Mythology of Age of Empires.

Hebben jullie ook een voorliefde voor RTS-games? Hoe kijk je vandaag de dag aan tegen het genre? Laat je horen in de comments onder ‘Premium: Boris en Sid Lukkassen over hun liefde voor het RTS-genre!’

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch