Menu Premium
Loading...

Deathloop Review: – Kopen, budgetbak of slopen?

15/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben Deathloop gespeeld. En dus is het tijd om een review op te nemen. Wat gaat het worden: Kopen, budgetbak of slopen? Deathloop is een game van Arkane, de studio achter het heerlijke Dishonored and Prey. Het is een FPS die zich afspeelt in de jaren zestig. Deathloop heeft veel gemeen met Dishonored. In de game is het de bedoeling dat je een dag volledig doorkomt. Het duurt 24 uur. Is de 24 uur voorbij, dan begint de loop opnieuw. En jij wil uit deze loop. Verder is het ook zo dat als je dood bent, je nog maar twee kansen krijgt. Daarna moet je weer opnieuw beginnen. JJ & Daan hebben de game gespeeld. Hebben ze ook het einde gehaald? Hebben ze de 24 uur overleeft? Ze vertellen je in deze review hun ervaringen. En natuurlijk of het kopen, budgetbak of slopen wordt.

Het verhaal van Deathloop in het kort.

Je wordt wakker op een strand, zonder herinnering aan hoe je daar bent gekomen. Je weet ook niet wie je bent. Een mysterieus bericht zweeft voor je uit en spoort je aan om de “timeloop’ te doorbreken. Je zit vast op een eiland vol mensen die je proberen te vermoorden. Je sterft en wordt dan weer wakker op datzelfde strand. Dan eindigt je dag. Strand, dood gaan, strand en weer opnieuw. Het is genoeg om je goed gek te maken. Gek genoeg om naar clou’s te gaan zoeken en iets aan deze vermaledijde tijdloop te doen. Dat is de reis van Colt in Deathloop. En dus die van jou.

Deathloop Review: Kopen, budgetbak of slopen?

Nu is de vraag natuurlijk of de game het geld waard is. Moet je jouw zuur verdiende knaken uitgeven aan de game?  In de Premium Review van vanochtend vind je uitgebreide informatie over de ervaring van Daan & JJ. Maar dat weerhoudt ons niet van het maken van een korte review. Op internet krijgt de game zeer goede cijfers. Op Steam draait de game helaas niet altijd helemaal lekker. Maar hoe is de game inhoudelijk? Heeft het de waarde van 70 euro? Daan & JJ vertellen jullie kort over hun ervaring. En vertellen of het kopen, budgetbak of slopen wordt.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch