Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Deathloop Premium Review ‘Is deze game de tienen waard?’

15/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag hebben we de Premium Review van Deathloop voor je klaarstaan. Hoewel Groundhog Day al bijna 30  jaar oud is, lijkt het concept van de steeds opnieuw beginnende dag nu langzaam de game-wereld te betreden. Deathloop draait helemaal om deze mindfuck en we zagen hetzelfde concept ook in 12 Minutes.  Elke dag word je als Colt wakker op dezelfde plek, het strand van Blackreef. In het spel heb je 24 uur de tijd om deze loop te doorbreken. Of je nu dood bent gegaan of de dag doorkomt. Het lot zal zonder aanpak altijd en eeuwig hetzelfde zijn. De oneindige timeloop. Is het Daan en JJ gelukt om de timeloop te doorbreken? Zijn ze vrij gekomen en hebben iedereen gedood? Ze vertellen hun uitgebreide bevindingen over de game. Je ziet het allemaal in de Premium Review van Deathloop.

All over again op het eiland Blackreef

Het lijkt best simpel. Vindt de 12 Visionairs op het eiland en vermoord ze. Want dat is de bedoeling van de game. Alleen zo kun je de loop doorbreken. Is het wel zo simpel? Je hebt een beperkte tijd om het te spelen. Ga je dood? Dan moet je weer helemaal opnieuw beginnen. Is de 24 uur om, dan begin je ook weer opnieuw. Snap je de premisse van deze game. Wat denken Daan en JJ over het concept van de game? Pakt het goed uit? Is het inderdaad een tien of negen waard?

Twee verschillende speelbare characters in Deathloop

Je kunt in Deathloop twee verschillende characters kiezen. Colt en Julianne. Beide gaan ze voor een andere weg. Colt wilt graag de timeloop doorbreken. Julianne wilt het graag beschermen. Is het beide even leuk? Je ziet en hoort het allemaal in de uitgebreide Premium Review van Deathloop, een game die bestempeld wordt als dé sensatie van het moment. Klopt dat ook?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch