Menu Premium
Loading...

Deathloop preview: ‘De makers van Dishonored gaan een stap verder’

29/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een game met een eigen smoel maken is de makers van Dishonored wel toe te vertrouwen. Skate en JJ waren in ieder geval beiden aangenaam verrast door Dishonored 1 en 2. Ze prijzen de game voor zijn eigen stijl, feel en verhaal. En nu de makers van Dishonored met Deathloop op de proppen zijn gekomen, was het een perfect match voor Skate en JJ om deze preview op zich te nemen. Dus zonder verder getrut en gezeur: Wat is Deathloop en moet je deze game in de gaten houden, of niet?

De eigen smoel wordt volledig door getrokken

Zoals het steeds vaker gaat met nieuwe games was er voor deze preview een uur aan gespeelde content te zien. Vroeger mochten we nog wel eens een stukje vliegen voor een demo, maar dit is voorlopig helaas uit den boze. Desalniettemin heeft JJ het eerste uur aan content bekeken en gaat hij met Skate dat ene uurtje met jullie samen bespreken. En het eerste wat opvalt is de terugkeer van het eigen Dishonored smoel. Deathloop heeft dezelfde herkenbare feel als Dishonored 1 en 2, maar hoe zit het met de gameplay en het verhaal. want daar was nog weinig over bekend. Wat voor game is Deathloop? JJ en Skate tasten tot aan deze week beiden nog behoorlijk in het duister. Gelukkig voor hem heeft JJ de gameplay bekeken en kan hij Skate (en jou als kijker) vertellen wat deze game is en wat jij er mee kan. Maar om toch een tipje van de sluier op te lichten; een loop met veel death’s zit in het hart van deze game. Iets waar Skate normaliter behoorlijk goed op gaat…

Trial and error

Deze game heeft een verrassend element toegevoegd wat we de laatste tijd wel meer van zien. We hebben het dan over trial and error. En wat we daarmee bedoelen is dat deze game terwijl je hem speelt, je iets probeert te leren. Je speelt de game, komt bij een ‘ probleem’ of een Boss aan (ja er zitten ook bazen in deze game) en kan het/hem/haar in eerste instantie niet oplossen/verslaan. Maar als je faalt, geeft de game je wel een tip hoe je de uitdaging straks wél kunt fixen. De game doet dit onder andere door berichten op de muren in de wereld te plaatsen. Maar als je faalt moet je helaas wel opnieuw beginnen. Dat loop ding… is dat leuk? Je ziet en hoort het in deze preview. Op zoek naar meer reviews en previews? Check dan dit.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch