Menu Premium
Loading...

GK Report: Burnout Paradise Remastered, PUBG en Call of Duty WWII

21/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings brengen we sinds kort het heetste nieuws van de dag (of nacht, want in de VS gebeurt gewoon vaak het meest) met behulp van korte video-items naar je scherm toe. Wat is er immers fijner dan gewoon even op je mobiel of PC in de pauze of in het OV even het nieuws tot je te nemen met een filmpje van maximaal 10 minuten. Vandaag draait het nieuws om de lang verwachtte aankondiging van Burnout Paradise Remastered, de nieuwe map van PUBG en het verrassende vertrek van de twee bazen van Sledgehammer. De developer, die met Call of Duty WWII net de grootste Call of Duty-hit van de laatste jaren heeft gemaakt, is opeens onthoofd. Vreemde timing toch…

Burnout Paradise Remastered komt in Maart

Het hing al een tijd in de lucht: de remaster van Burnout Paradise. Nu is het definitief. 16 maart 2018 komt de game uit voor de PS4 en Xbox One. Een PC-release volgt later. De vraag is waarom vandaag bekend maken en wie zit er nog te wachten op deze klassieke, uit 2008 afkomstige beuk-racer, gemaakt door Criterion Games en de nummer zeven binnen de Burnout franchise? En wat gaat de remaster ons brengen?

Waarom sleutelt men opeens veel aan PUBG

Dan PUBG. Er komt een derde map aan voor deze uitermate succesvolle Battle Royale game. Details over de derde map noemt de ontwikkelaar momenteel nog niet. Maar het is wel opmerkelijk dat PUBG binnen een paar maanden tijd twee maps toevoegt (eerder Miramar) en veel veranderingen doorvoert of plant om dor te voeren. Waarom is dat?

Sledgehammer neemt afscheid van Condrey en Schofield

Dan het verrassende nieuws van het vertrek van de twee bazen van Sledgehammer, Michael Condrey en Glen Schofield. De twee verlaten na acht jaar Sledgehammer, terwijl het bedrijf net dus de commercieel meest succesvolle Call of Duty sinds tijden heeft geproduceerd. Hoe dan? Wat zijn de gevolgen voor Sledgehammer en wat gaan de twee doen? JJ neemt al het nieuws met je door en probeert daar waar nodig te duiden wat de eventuele beweegredenen achter al deze beslissingen zijn geweest.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch