Menu Premium

Burnout Paradise Remastered komt volgende maand onze kant op

Maarten van Steijn 21/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

EA heeft onlangs aangekondigd dat het klassieke, uit 2008 afkomstige Burnout Paradise een remaster gaat krijgen. Deze racegame is geproduceerd Criterion Games en is alweer game nummer zeven binnen de Burnout franchise. Dit is tevens het één na laatste deel binnen de reeks to nu toe.

Zoals we van een remaster tegenwoordig wel mogen verwachten, gaat de base game gebundeld worden met acht verschillende add-on’s. Dit varieert van een simpele extra car-pack tot aan de Big Surft Island expansion, dat ervoor zorgt dat de open wereld in Burnout Paradise nog een stukje verder reikt.

Burnout is een open-world racegame waar overal in de map events te starten zijn. Deze gameplay elementen gaan van een doodsimpele race tot aan een agressieve rit waarbij het er alleen om gaat hoeveel schade jij aan weet te richten bij de auto van je tegenstander. Dit laatste is dan ook precies waar menig game de franchise van herkent.

Deze tien jaar oude game mag uiteraard een nieuw likje verf gebruikt. Zo gaat het er in technisch aspect op vooruit, krijgen we te maken met een hogere resolutie en gaat de game in 4K en 60 fps draaien op de Playstation Pro en Xbox One X.

16 maart 2018 verschijnt de remaster voor de Playstation 4 en Xbox One. Origin heeft een versie voor de PC niet uitgesloten, maar zeggen dat deze er later dit jaar aan zit te komen. Pak jij je agressieve rijstijl weer op om deze grote, open wereld van Burnout Paradise wederom onveilig te maken? Laat het horen in de comments!

Bron: eurogamer.net

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch