Menu Premium

Brievenmaandag over gender blend Cosplay en Microsoft

06/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week, een nieuwe brievenmaandag! Het was een enerveren weekend. Vanuit Zweden werd door Koos en Jelle al volop gelivestreamd. De komende dagen gaan beide heren hiermee verder. Deze streams zijn hier de komende dagen te bekijken zijn. Hier in Amsterdam zitten ditmaal Boris, Shelly en Kevin klaar om jullie vragen van een piekfijn antwoord te voorzien. Uiteraard kan het doornemen van de brieven niet starten zonder dat de heren en dame uitgebreid hebben teruggeblikt op hun weekend. Voor het weekeinde stond immers de release van Call of Duty: WWII op het programma. Shelly is flink losgegaan met de game, evenals velen anderen op de Gamekings-redactie. Zoals gezegd gaan de Gamekings in dit item ouderwets jullie brieven beantwoorden in deze Brievenmaandag over gender blend Cosplay en Microsoft!

‘Gender blend’ Cosplay is een ding

De heren en dame trappen deze Brievenmaandag af met een veer in de reet van Boris Sid Lukassen. Zowel het gesprek wat zij voerden over hun gezamenlijke liefde voor het RTS-genre, als hun discussie over de toekomst van AI, zijn zeer goed bevallen. Ook deze vragensteller kon de items zoals gezegd waarderen. Sterker nog, hij hoopt op meer! Boris heeft goed nieuws en deelt dat zonder blikken of blozen in deze Brievenmaandag. Hierna behandelen de Gamekings een opmerkelijke brief. Een bekende van de vragensteller in kwestie is namelijk geweigerd bij een Cosplay-competitie omdat ze een ‘gender blend’ kostuum aan zou hebben. Hierbij werden de ‘internationale Cosplay-regels’ gebruikt om klagers van repliek te dienen. Boris, Shelly en Kevin spuwen hun gal over het voorval.

Hierna volgen er nog vragen over de Gamekings Vault en de positie van Microsoft na de volgens velen succesvol verlopen Sony-persconferentie op de Paris Games Week. Wat is jullie mening hierover? Laat je horen in de comments onder Brievenmaandag over gender blend Cosplay en Microsoft!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch