Menu Premium
Loading...

Best of Gamescom: Voortreffelijk voorproefje op Gamescom 2020

27/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk.. Er komen hopelijk weer nieuwe vette nieuwe game titels op de loer te liggen. Vandaag is het namelijk weer zo ver… Gamescom 2020. Natuurlijk leggen wij dit elk jaar vast voor jullie voor de heerlijke content op je beeldscherm. Helaas is Gamescom 2020 dit keer digitaal. Covid moest weer eens roet in het eten gooien. Ja hoor, ook deze beurs is de sjaak.. Maar goed, naast dat we balen van de situatie kijken we natuurlijk ook naar de positieve kant. Nieuwe games betekent nieuwe content. Ook betekent het een terugblik voor ons. Goede herinneringen weer op brengen. Gamescom.. Tja, dat is ondertussen wel met de paplepel bij onze presentatoren in gegoten. Vandaar dat Jelle, Boris & Skate de Gamescom van vanavond alvast lekker aftrappen met een voorproefje op de Gamekings stijl. Jawel, een Best of Gamescom.

Worst vreten en overvolle zalen

Wat staat er precies te gebeuren op zo’n beurs. Wat is het eerste wat er door onze presentatoren wordt gedaan? Op zoek naar de nieuwste games of opzoek naar wat te vreten? Een keuze maken zijn ze goed in, onze mannen. Als ze namelijk een keuze zouden moeten maken dan combineren ze het gewoon. Altijd uit op eten en gruwelijke nieuwe games, want dat doet ze goed. Even vernieuwende omgeving tijdens dat harde werken. Onze heren vertellen je in dit item wat precies zo’n beurs in houdt voor een echte ‘Gameking’ presentator. Hard werken is het zeker, maar gezelligheid hoort er zeker ook altijd bij.

Ooit nog een IRL Gamescom?

Natuurlijk hebben ze de meest prachtige herinneringen voor jullie klaar staan. Denk dan niet alleen aan de hoogte punten, maar ook aan de diepte punten. Ook laten we je mee terugkijken naar de voorbereiding op onze interviews. We hebben namelijk een aantal legendarische fragmenten voor je op een rijtje gezet. Dat wordt dus flink genieten. Maar wat is de toekomst van Gamescom? Komt er volgend jaar weer een digitale beurs? Benieuwd naar onze  hilarische throwbacks en vetste Gamescom momenten? Jelle, Boris & Skate hebben het voor je klaar staan.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch