Menu Premium
Loading...

!@#$% over exit GamesCom, problemen PlayStation en Valorant & privacy

21/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gooien er even gewoon een knalharde Peepshow uit. Er vallen namelijk een aantal stevige noten te kraken. De afgelopen week zagen een groot aantal partijen de problemen op zich af komen. Of ze riepen deze problemen juist op zichzelf af. Boris en JJ hebben een antenne voor dat soort zaken (geen 5G) en pikken dat soort troubles onmiddellijk op. Om ze vervolgens in de Peepshow te fileren. En dan ook nog de game evenementen zoals de GamesCom, wat moeten we daar mee? Ga er dus maar even lekker voor zitten, want we hebben een dikke drie kwartier pittig gekwebbel voor je in de aanbieding staan.

Gaan we in 2020 nog wel game evenementen zien?

De twee oudgedienden beginnen met de GamesCom. Of beter gezegd de exit van de GamesCom. Angela Merkel haalde persoonlijk een streep door de editie van 2020. De boel gaat nu online only. Maar wat is dat? Wat brengt dat ons? Wilde de ESA dat met de E3 ook al niet? En we weten allemaal hoe dat afliep. Boris en JJ zetten er een flinke boom over op. Ze kijken zelfs vooruit naar de toekomst. Of grote evenementen in 2020 überhaupt nog wel door zullen en kunnen gaan? Een ander heet hangijzer is het pr-beleid van Sony. Vooral als het gaat om de PlayStation 5. Dit keer doken er geluiden op dat Sony minder PlayStation 5’s bij launch in de winkels gaat leggen omdat ze verwachten dat de prijs te hoog wordt voor de meeste gamers. En er waren geruchten over PC-ports van PlayStation-games. Mogelijk zelfs vlak na release. Negatief nieuws waar Sony niet op zit te wachten. What’s going on…

Riot Games gaat erg ver om cheaters te bestrijden

Er moet ook nodig gesproken worden over Valorant. En dan met name over de ‘spy-ware’ tool die je verplicht op je PC moet zetten zodat Riot Games de cheaters aan kan pakken. Nu zijn we allemaal voor het genadeloos straffen van cheaters, maar dit middel gaat wel erg hard tegen je privacy in. Hoe staan de twee hier tegen over? En pakt Riot Games dit wel slim aan? Dit en nog een aantal andere onderwerpen staan voor je klaar in deze editie van de Peepshow.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch