Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Valhalla Review – Kopen, budgetbak of slopen?

10/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een jaartje pauze te hebben genomen, keert de Assassin’s Creed franchise terug. Ditmaal niet als een assassin in Rome, niet als een medjay in Egypte of als een mercenary in Griekenland. Nee, dit keer ben je een Viking op zoek naar een nieuw thuis. Het is Assassin’s Creed: Valhalla. Weet de serie terug te gaan naar zijn eerdere glorie, of is er niet meer herkennen van de Assassin’s Creed games van vroeger? Je komt erachter in de Assassin’s Creed: Valhalla review.

Noorwegen en Engeland

Iedere Assassin’s Creed speelt zich af in een andere setting. Door de jaren heen hebben we plekken zoals Masyaf, Rome, Parijs, Egypte, Griekenland en nog veel meer bezocht. Dit deden wij vaak op belangrijke momenten van geschiedenis zoals de Amerikaanse Revolutie of de Renaissance. En nu is het de beurt om je eerste stappen te zetten in Noorwegen. Jij speelt Eivor, een Viking die samen met een groep andere Vikings, waarvan één je broer is, naar Engeland gaat. Op zoek naar een nieuw leefgebied. Maar niet alleen de Vikings reizen mee naar Engeland. Er zijn ook een aantal leden van “The Hidden Ones” bij je, waaronder Basim. En wat voor rol zij spelen…

Terug naar zijn roots?

Door de jaren heen is Assassin’s Creed nogal afgeweken van hoe de games ooit waren. Het een echte assassin zijn, voelde steeds minder belangrijk aan. Zo was je in een game als Black Flag voornamelijk een piraat, en was je in Odyssey een mercenary in plaats van een assassin. Aangezien je nu de rol speelt van een Viking, kan je terecht de vraag stellen of er nog meer afgeweken gaat worden van het ‘ assassin wezen’ . Vikings waren namelijk niet de meest sneaky vechters uit de geschiedenis. Hoe Assassin’s Creed Valhalla uitpakt vertellen Jelle en JJ je in deze review. de Premium, zeer uitgebreide review kun je hier vinden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch