Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed 3 Let’s Play: “De remaster kunnen we beter vergeten”

29/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assassin’s Creed 3 kwam in 2012 uit. De game is dus alweer heel wat jaartjes oud. Naast het feit dat de game het einde van de modern day story met Desmond betekende, was het ook de eerste game zonder Ezio ( of Altair). In de game speelde je met de Assassin Connor. Een figuur waar veel mensen niet over te spreken waren, zo zou hij te emotieloos zijn en konden mensen zich niet goed verbinden met het personage. Hoe kijken we terug op deze Assasin’s Creed? De remaster die op 29 maart van de game komt is genoeg reden om een duik terug in de tijd te nemen. Jelle en JJ duiken samen de Animus in en keren terug naar 2012, het jaar waarin de game uitkwam.

Werkte deze setting wel voor Assassin’s Creed?

De setting van de game was in de VS. Het tijdperk was dat van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. De dichtbebouwde Italiaanse steden uit de eerdere games werden ingeruild voor minder drukke steden en grote stukken natuur. Er was dus een hoop minder ruimte voor geklauter op de daken. Ook was de game de eerste game die de zee op trok en combat met schepen introduceerde. Iets wat mondjesmaat gebeurde maar hierna natuurlijk uitgebreid werd uitgebuit in het succesvolle Black Flag.

Assassin’s Creed 3 remasterd?

Niet alleen grafisch krijgt Assassin’s Creed 3 een opkikker met de remastered versie, ook de gameplay gaat voor een klein deel op de schop. Er komen verschillende verbeteringen aan. De user interface is beter gemaakt. En ook de gameplay heeft veranderingen ondergaan. Je hebt nu de mogelijkheid om een moord uit te voeren vanuit de bosjes in plaats van alleen vanuit cover. En je kan nu ook een ‘double assassination’ uitvoeren.

Hier kun je alle verbeteringen vinden:

  • The game UI (user interface) has undergone a big makeover to better align with today’s standards (such as including color-blind settings to help spot enemies in the Mini Map) to deliver a more enjoyable player experience!
  • The in-game economy has been revamped to be easily visible and offer added benefits, such as additional weapons for crafting.
  • New stealth features are also included in the Remaster, as well as the ability to hide in bushes, call enemies over with a whistle, and perform double assassinations, creating a better balance between action and stealth.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch