Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Valhalla Premium Review – Meer is niet altijd beter

09/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een jaartje pauze genomen te hebben is de Assassin’s Creed franchise terug van weggeweest. Het nieuwste deel heet Assassin’s Creed Valhalla. Waar je in de voorgaande twee games een medjay was in Egypte en een Spartan Mercenary in Griekenland ben je nu totaal iets anders. Zo ben je in Valhalla, zoals de naam al weggeeft, een stoere Viking. Maar hoe past dit in de Assassin backstory van de Assassin’s Creed reeks? Of is het spel nu alleen nog maar opgezet om een potje de Viking uit te hangen? Je hoort het van Jelle en JJ in de Assassin’s Creed: Valhalla Premium Review.

Een terugkeer naar vergane glorie?

De Assassin’s Creed games hebben de laatste paar jaar behoorlijk wat kritiek gekregen. Eerst kwamen er te veel Assassin’s Creed games uit die nauwelijks vernieuwend waren, en de kwaliteit was ook niet altijd top, en nu zitten we in een fase waar Assassin’s Creed steeds minder lijkt op Assassin’s Creed. Dat hoeft niet slecht te zijn. God of War maakt ook een enorme stijlbreuk. Origins en Odyssey warenb duidelijk anders dan de voorganger. Meer zandbak, meer actie georiënteerd. Hoe zit dat met Assassin’s Creed Valhalla. Waar kun je dit deel plaatsen? Jelle en JJ gaan het je vertellen.

Gaan we voor Eivor of Eivor in Assassin’s Creed Valhalla

In Valhalla treed je in de schoenen van Eivor. Eivor is een Noorse Viking die samen met zijn of haar broer Sigurd en de rest van de Noormanne naar Engeland gaat op zoek naar een nieuw thuis. Eivor kan naar keuze een man of vrouw zijn, maar je kan er ook voor kiezen om de game dat te laten bepalen. Waar hebben de beide heren voor gekozen en weet Eivor als character net zo’n impact te maken als bijvoorbeeld onze held Ezio? Oh hebben we hier te maken met gewoon een nieuwe toevoeging aan de lijst van AC main characters?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch